Kérj szerelmet az angyaloktól!

Közeleg a karácsony és te még mindig egyedül vagy? Vágysz a komoly kapcsolatra? Kérd!

„Szerelem van a levegőben” – szokták mondani, ha két ember között kimondatlanul is érezhető a vonzalom. Kár, hogy nem a te életedre jellemző mindez?

Ha nyitott vagy a párkapcsolatra, nem vonulsz el magányodba, ennek ellenére mégsem érkezik a nagy Ő, akkor talán már fohászkodtál, az univerzumhoz intézted kérésedet. Az angyalokkal próbálkoztál már?

Angyalszárny
Kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

Angyali kommunikáció

Az ezotériában jártasabbak jól tudják, hogy angyalok márpedig léteznek, méghozzá segítő szándékkal vesznek körül minket. Hiába nem érzékeljük jelenlétüket, valójában ügyködnek körülöttünk és üzennek nekünk. Hiszed, ha látod/érzed?

Ahhoz, hogy megsejtsd az angyalok létezését, kérned kell tőlük. Ezzel idézed meg őket, azaz munkát adsz nekik. Bátran és akár sűrűn kérj. Nem válogatnak kis és nagy kívánságok között. Ezek az isteni teremtmények azért vannak, hogy békét teremtsenek, éppen ezért, ami az ember számára boldogságot ad, az a békességet is megteremtheti.

Az angyali kommunikációt úgy lehet erősíteni, hogy a természethez jobban kapcsolódunk. Ez egyet jelent azzal, hogy keressük a természet közelségét. Még hatékonyabb az angyali erők érzékelése a tengerparton. A párás, sós levegőben egyszerűbben könnyebb meghallani a tanácsaikat. A természetben való mozgás különösen jót tesz testnek, léleknek és angyalokkal való kapcsolódásnak is.

Gyakorold a meditációt, amely az angyali kapcsolatteremtésben tud segíteni.

Angyali segítség a szerelemben

Ha az angyalokkal való kommunikáció erejét leginkább a szerelemre szeretnéd összpontosítani, akkor bízd rájuk magadat. Mindenesetre akkor kérj, ha már biztosan készen állsz arra, hogy valaki ténylegesen az életed részévé váljon. Ehhez azonban arra van szükség, hogy tisztában legyél önmagaddal, az érzéseiddel és meglegyen a belső harmónia is. A lezáródott kapcsolataid sem véletlenül voltak az életedben. Azokból sokat tanulhattál és a fejlődés útjára tereltek. Bármennyire is nehéz volt megélni a csalódásokat, szakításokat, igazából azért kellettek, hogy egyre közelebb kerülj ahhoz a személyhez, aki igazán hozzád illik. A felismerések, azok elfogadása, az önismeret szükséges ahhoz, hogy készen állj, kérj, és az angyalok segítsenek ebben.

A szerelem magadhoz csalogatása vagy a gondok elsimítása érdekében gyújts piros és/vagy rózsaszín gyertyát. Az előbbi kétségtelenül a szenvedély, a szerelem színe, míg az utóbbi az örömé. Amíg ezek a gyertyák lobognak körülötted, meditálj! Egyedülállóként a meditációt is használd arra, hogy elképzeld jövendőbeli társadat. Fogalmazd meg igényeidet határozottan. Kéréseidet a szeretet vezérelje.

Angyal hívása
Kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

A szerelem bevonzásában Asinel, a szerencse és a véletlen találkozások angyala fog segíteni, aki gondoskodik a “véletlenszerű” találkozásról. Anael a szerelem és az érzékiség angyala, aki segíteni fog a félelmeid legyőzésében és a szerelem megélésében.

A szerelem angyalához akkor is lehet kéréseket intézni, ha valaki kapcsolatban él, de épp gondok vannak. Ebben az esetben Hestiel angyal segítségében bízhatunk. Az elfogadás, a megbékélés és megbocsátás angyala igyekszik elfeledtetni a sérelmeket és megmutatja azt, hogy mi a jó a párunkban.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Peter Dinklage nem titkolta véleményét az új Disney produkcióval kapcsolatban