Barion Pixel Így használják ki a Hold energetikai hatását a föld- és levegőjegyek – Coloré

Így használják ki a Hold energetikai hatását a föld- és levegőjegyek

2023. 02. 14.

Az asztrológiában a Holdjegyünk a legmélyebb belső érzelmeinket határozza meg és azt, ahogyan érzéseinket feldolgozzuk. A tarot-ban a Hold kártya feloldja tudatalattinkat, és összekapcsol minket az intuíciónkkal.

Alapvetően a Hold rendkívül erős égitest, energetikai hatására az egyik legjobb példa a tengerek és óceánok ár-apály változásai, ami köztudottan a Hold-Föld közötti mozgással van kapcsolatban. Mivel a Hold pályája ilyen erős hatással van a vízre, természetesen ránk is hat, hiszen testünk több, mint 80%-a víz. És még egy módon kihasználhatjuk ezt az energetikát, úgy, ha holdfürdőt veszünk, vagyis meghatározott rituálé szerint kapcsolódunk a holdciklushoz.

Hold
Forrás: Unsplash

A holdfürdővel növelhetjük általános lelki jólétünket, illetve nemcsak a testet, hanem az energetikai mezőnket is megtisztíthatjuk általa és harmonizálhatjuk rezgéseinket. A holdfürdőzést a legjobb éjszaka venni, amikor a Hold teljes pompájában az égen van. Ne aggódjunk, ha nem látjuk a felhőktől a Holdat az ablakból, akkor is tudjuk, hogy ott van, és érezzük a jelenlétét, energiái pedig hatnak ránk.

Bika, Szűz és Bak

A földjegyek a fizikai világra vannak hangolva, és a holdfürdő az egyensúly érzését váltja ki, hogy visszajussanak a középpontjukba. A fürdő alkalmával csukják be a szemüket, és képzeljék el magukat mezítláb egy buja kertben. Érezzék a talajt a lábujjaik alatt, miközben elképzelik, ahogyan elültetik új szándékaik magvait. Lássák, ahogy ezek a magok kihajtanak és kivirágoznak legnagyobb álmaik virágaiba. Időzzenek ezen a téren, ameddig csak szükséges, és ha végeztek, újabb célokkal keljen fel a fürdőből.

Hold
Forrás: Unsplash

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A légi csillagjegyek az ötleteikről híresek, és ez a rituálé arra szolgál, hogy inspirálja őket. Tegyék fel kedvenc relaxációs zenéjüket, hunyják be szemüket, és kezdjék el ellazítani testük minden izmát. Képzeljenek el egy élénk sárga felhőt, amely körülveszi őket a nap melegével. A sárga egy felemelő szín, amely optimizmussal és friss perspektívával élénkít bennünket. Lélegezzék be ezt a sárga levegőt az orron keresztül, hogy az egész testben keringhessen, majd lélegezzék ki a szájukon keresztül. Ismételjék meg ezt többször, mielőtt kilépnek a fürdőzésből. Ezután írják le azokat az ötleteket, amelyek a gyakorlat során felmerültek bennük.

Hold
Forrás: Unsplash

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/hold-energetika/