Barion Pixel 3 csillagjegy, akik a legesélyesebbek, hogy híresek és gazdagok legyenek – Coloré

3 csillagjegy, akik a legesélyesebbek, hogy híresek és gazdagok legyenek

2023. 02. 03.

Ki ne szeretne ismert lenni, csillogó életet élni, körülvéve anyagi javakkal és rivaldafénnyel? Az asztrológia szerint erre születni kell, nem elég a tehetség vagy szorgalom, a csillagjegyünk is fontos tényező.

A csillagjegy, amely alatt születünk, állítólag hatással van személyiségünkre, és bizonyos dolgokban jobbá, másokban gyengébbekké tesz bennünket. Akár esszé írásáról van szó, akár pénzügyeivel küszködik valaki, akár kreatív elfoglaltságban vagy sportban jeleskedik, egyesek azt mondhatják, hogy a csillagjegyünknek köszönhető.

csillagjegy
Forrás: Northfoto

Ez arra késztethet bennünket, hogy elgondolkodjunk, vajon milyen csillagjegyek alá tartoznak a világ legsikeresebb és leghíresebb emberei.

Ha összességében nézzük a legsikeresebb jegyek a Skorpió, az Oroszlán és a Kos.

Skorpió – A sikeres emberek aránya: 11,05%

A jeles Skorpió jegyű emberek közé tartozik Leonardo DiCaprio, Kris Jenner és Katy Perry.

Oroszlán – A sikeres emberek aránya: 10,18%

Az Oroszlán a második leggyakoribb csillagjegy a sikeres emberek listáján. A híres Oroszlánok közé tartozik Frankie Boyle komikus, Stanley Kubrick rendező és Andy Warhol művész.

Kos – A sikeres emberek aránya: 8,95%

A harmadik helyen a sikeres emberek 8,95%-a ebbe a jegybe tartozik. Kos például Eric Clapton zenész, Stewart Lee és Spike Milligan humoristák, Quentin Tarantino és Eddie Murphy.

Érdekesség, hogy ha a sikert tovább bontjuk és megvizsgáljuk a híres színészeket, akkor az élre bejönnek az Ikrek, akik a legnagyobb eséllyel lesznek sztárok. Köztük a neves színészek aránya: 13,95%, így Clint Eastwood, Nicole Kidman és Laurence Olivier.

csillagjegy
Forrás: Northfoto

Őket követik ismét a Skorpiók, mint Scarlette Johanson, Penn Badgley és Ryan Reynolds.

Majd jönnek az Oroszlánok, akiknél a színészek aránya: 11,63%, A-listás Oroszlán sztárok Dustin Hoffman, Jean Reno és Charlize Theron is.

A sportteljesítményeket és sport hírességeket vizsgálva az első három helyen több csillagjegy is áll, ugyanis a dobogó harmadik fokán holtverseny van. A legsikeresebb sportolók a világban az Oroszlánok, őket követik a Rákok ismét, a harmadik helyen pedig megosztva a Kos, a Vízöntő és az Ikrek állnak.

Forrás: dailymail.com

Borítókép forrása: Unsplash