Barion Pixel Ők a legfélelmetesebb csillagjegyek – de mi is teszi őket ennyire hátborzongatóvá – Coloré

Ők a legfélelmetesebb csillagjegyek – de mi is teszi őket ennyire hátborzongatóvá

2023. 01. 24.

Nem lehet valaki csak jó vagy csak rossz, személyiségünknek különféle aspektusai vannak. Egy általában véve kedves személy is hordozhat ijesztő, másokat megfélemlítő jegyeket.

Nem születünk pusztán jónak vagy rossznak, még egy zord személyiség is lehet hogy van, aki számára kedvelt, és az is előfordul, hogy egy sokak által szeretett figura valamiért viszolygást vált ki, vagy félelmet kelt bizonyos emberekben. Az asztrológusok szerint meg van ennek a tudományos magyarázata, és bizonyos csillagjegyek sokkal inkább megfélemlítőnek hatnak, mint más zodiákusok.

Bika

Az egyik legborzongatóbb csillagjegy, szülöttei híresek magabiztosságukról, szilárdságukról, ugyanakkor gyakran lenézőek és nem veszik emberszámba a náluk bizonytalanabb személyeket. Ez a határozottság tehát átcsap undokságba, ami egy kevésbé magabiztos emberben kifejezett félelmet generál. Ha pedig egy Bika haragra is gerjed, vagy konfliktusba keveredik, akkor aztán kimondottan félelmetes és ijesztő a fellépése.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos

Impulzív, indulatos és pillanat alatt haragra gerjed, ha eléri a gyújtópontját. Egy Kos képes nagyon kedves, szelíd és vonzó lenni, de ha valaki ellenszegül, vagy igazságtalanul bánik vele, netán meg akarja félemlíteni, akkor a Kos eléri a tűrőképessége határát és olyan éktelen haragra gerjed, ami mindent elpusztít. Elvörösödik, kiabál, és lesöpri az ellenfelét, aki ettől végérvényesen rettegni fog az adott személytől.

Ikrek

A kedélyes csillagjegy nem indulatai miatt hátborzongató, hanem mert mesterien hazudik, és megvezet másokat, ha akar. Ez kettős személyiségének negatív oldala, ami másokban erős bizonytalanságot kelt, ha már egyszer megégették magukat vele.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

Van egy oldaluk, ami bájos és zseniális, a másik oldaluk viszont minden rossz dolgot felsorol, amit valaha tettek velük. A Mérlegek nem felejtenek és haragtartóak, ami ijesztővé teszi őket más szemében, mert a semmiből képesek lecsapni egy régi sérelemmel. Bármilyen könyörületesek is a Mérlegek, nem nagyon éreznek empátiát azok iránt, akikről úgy vélik, hogy megbántották őket.

Borítókép forrása: Unsplash