Barion Pixel Három csillagjegy, akik született boszorkányok – Coloré

Három csillagjegy, akik született boszorkányok

2023. 01. 23.

Mindenkinek van egy ismerőse, akit soha nem hagynak cserben a megérzései, sőt néha egy másodperc alatt a lelkünkbe látnak és kimondják helyettünk, hogy mi nyomja a szívünket. Három csillagjegy igazi boszorkánynak született.

Az ezotéria és a spiritualitás iránti fogékonyság nem mindenkinek adatik meg. Sőt, vannak csillagjegyek, akik teljesen elzárkóznak és egyáltalán nem hisznek a természetfeletti dolgokban. Három csillagjegy azonban született boszorkányként néha olyan információknak is a birtokában van, amiről sehonnan nem tudhatnának.

Kapcsolatban állnak a természetfelettivel? Vagy csak erősek az intuitív megérzéseik? A választ sajnos mi sem tudjuk, de azt eláruljuk, hogy melyik ez a három boszi csillagjegy.

csillagjegy boszi
Három csillagjegy, akik született boszorkányok. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Három csillagjegy, akik igazi boszik

Bika

(04.20.-05.21.)

A Bika csillagjegy szülöttje az egyik legspirituálisabb jegy. Belőle az esetek nagy részében asztrológus, kineziológus vagy családállító válik. Figyeli a Hold állását és megérzi azt is, ha veszély fenyegeti őt vagy szeretteit. Remekül jósol kártyából és ha szükség van rá szerelmi bájitalt is kever.

Élete meghatározó döntéseinek meghozatalakor segítségül hívja angyalait és spirituális érzékenységére bízza a választást. Soha nem hoz racionális döntést ezért kívülről olykor úgy tűnik, hogy meggondolatlanul cselekszik. Ám az idő mindig beigazolja, hogy megérzései nem csalták meg.

csillagjegy boszorka
A Bika csillagjegy szülöttjéből asztrológus válik. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Skorpió

(10.23.-11.23.)

A Skorpió csillagjegy szülöttje már gyerekkorától kezdve vonzódik a titkos, természetfeletti dolgok iránt. Imádja a csillagokat és amint megtanul olvasni azonnal ellopja édesanyja női magazinját, hogy elolvassa a horoszkópot. Ő az a csillagjegy, aki nem riad meg a fekete és fehérmágiától sem, gyakran jár jósoltatni, mi több ő maga is gyakran jósként ül le más emberek elé.

Róla ki lehet jelenteni, hogy belelát az emberek lelkébe és néhány perces ismeretség után is olyan információkat árul el, amiket csak az illető személyes hozzátartozói vagy még ők sem tudtak róla. Ő a bizonyíték a természetfeletti létezésére és arra is, hogy ezek a láthatatlan erők néha képesek szólni hozzánk.

csillagjegy boszi
A Skorpió csillagjegy szülöttje már gyerekkorától kezdve vonzódik a titkos, természetfeletti dolgok iránt. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Bak

(12.21.-01.20.)

A Bak csillagjegy hatalmas meglepetés lehet ebben az összeállításban, ugyanis ő a racionalizmusáról és arról híres, hogy semmilyen spiri dologban nem hisz. Ő a hiszem ha látom elven működik. Ám akarata ellenére is erősek a megérzései és gyakran előfordul vele, hogy gondolataival formálja a jövőjét. Ha szeretne egy új munkát és minden gondolatával elhiszi, hogy megkapja néhány héten sőt néha napon belül tálcán kínálják neki az új lehetőséget.

Ha csak eszébe jut egy családtagja vagy barátja biztos, hogy a következő néhány percben megcsörren a telefonja és éppen az az illető hívja. Kedves Bak, ideje megbékélni ezzel a tulajdonságoddal, és elfogadni, hogy te is egy vagy a három boszi csillagjegy közül hiszen minden jel arra mutat, hogy soha nem csaló megérzéseidet bizony a láthatatlan világból kapod.

csillagjegy boszorkány Bak
A Bak csillagjegyet, soha nem csalják meg a megérzései. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyirókép: Shutterstock / Puzzlepix