Barion Pixel Három csillagjegy, akik mindent túlagyalnak – Coloré

Három csillagjegy, akik mindent túlagyalnak

2022. 11. 30.

Létezik három csillagjegy, akik a legkisebb kihívást és egy egyszerű félreértést is képesek túlagyalni. Most róluk rántjuk le a leplet.

Azok, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy egy-egy csillagjegy milyen adottságokkal rendelkezik, biztosan kapásból tudnák sorolni azokat a csillagjegyeket, akik bizony még a legegyszerűbb dolgokat is hajlamosak túlgondolni.

Ez a tulajdonság sajnos nagyon terhes lehet annak is, aki birtokolja és az illető környezetében élőknek is. A folyamatos túlagyalásban és túlaggódásban három csillagjegy meglehetősen az élen jár. Mutatjuk, hogy kik ők.

Három sokat agyaló csillagjegy

Szűz

(08.23.-09.23.)

A Szűcs csillagjegy szülöttje szinte soha nem meri kimondani a saját véleményét, mert attól fél, hogy nem fog megfelelni másoknak. A legtöbb szituációban csak csendben helyesel, és soha nem kérdez vissza, még akkor sem, ha vélhetően félreértette főnöke vagy párja mondandóját. Egy-egy ilyen szituáció pedig számtalan marcangoló kérdést vet fel a Szűz csillagjegy képviselőjében. Ahelyett, hogy megkérdezné a párjától, hogy hogyan értette, amit mondott, inkább nem létező történeteket talál ki, és önmagát ostorozza. Mire a konfliktus megbeszélésre kerül, már egy teljes összeesküvés elméletet gyártott a fejében.

csillagjegy
A Szűz csillagjegy szülöttje gyakran összeesküvés elméleteket gyárt. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Skorpió

(10.23.-11.22.)

A Skorpió csillagegy szülöttje nagyon könnyen képes megsértődni, és bizony csak hosszas engesztelés árán áll újra szóba bárkivel. Mivel egyik alapvető jellemzője, hogy kimondottan bosszúálló, ezért nem érdemes vele ellentétbe kerülni. Ha rossz napja van, az is elég, ha valaki úgy néz rá, ahogy neki nem tetszik, és máris elindulnak a fejében a mérgező gondolatok: „Biztosan azért néz ilyen csúnyán, mert utál. Vagy azért nem hívott ma fel, mert megcsalt.” Ezek a feleslegesen futott ördögi körök néha elképesztően nyomasztóak tudnak lenni, és ami a legrosszabb, hogy ezt minden Skorpió csillagjegyű személy egyedül magának köszönheti. Arról nem is beszélve, hogy a pitiáner dolgok túlgondolása miatt néha tényleg komoly konfliktusokba keveredik.

Halak

(02.19.-03.21.)

A Halak csillagjegy szülöttje bizonytalan és könnyen befolyásolható személyisége miatt még egy vasárnapi ebédet is képes túlaggódni, sőt egy csekkbefizetéstől is rendszeresen ideges lesz. Abban az esetben, ha véletlenül megfájdul a torka, biztos, hogy megállapítja, hogy halálos betegségben szenved. Hatalmas benne a megfelelési kényszer, ezért a család minden tagjának eleget akar tenni, és mivel retteg a konfliktushelyzetektől, ezért soha senkinek nem mer nemet mondani. A Halak csillagjegy képviselője mások minden mozdulatából, mondatából és pillantásából képes a legrosszabbat kihallani, így a legtöbb esetben valami miatt mindig megsértődik, majd heteken át azon agyal, hogy vajon már megint mit rontott el.

csillagjegy
A Halak csillagjegy szülöttje, néha a vasárnapi ebédet is túlaggódja. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix