Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akik nagy valószínűséggel menekülnek az elkötelezettség elől – Coloré

3+1 csillagjegy, akik nagy valószínűséggel menekülnek az elkötelezettség elől

2022. 11. 23.

Nincs szomorúbb érzés, mint beleszeretni valakibe, aki viszont betegesen menekül az elől, hogy valakivel tartós kapcsolatban éljen, és feladja az egyedüllétet. Ebben pedig a csillagjegyeknek is fontos szerepe van.

Semmi sem bántóbb, mint mikor teljesen beleszeretünk valakibe, aki látszólag viszonozza azt, de amikor komolyodna a dolog, úgy tűnik, nem hajlandó elköteleződni. Úgy érezzük, megtaláltuk az ideális partnert, akivel életünk hátralévő részét eltölthetnénk, de rájövünk, hogy ő viszont nem áll készen rá vagy egyszerűen fóbiája van, ha csak meghallja a “kötelezd el magad” kifejezést.

Néhány ember számára kihívást jelent letelepedni és ragaszkodni egyetlen személyhez, még akkor is, ha szereti, mivel minden mással szemben a függetlenséget részesítik előnyben. Bár a függetlenség és az állandó változásra való törekvés jó tulajdonságok lehetnek, az elkötelezettség szempontjából nem igazán kifizetődőek és sok párkapcsolat bukik el ezen. A következő zodiákusokkal jobb óvatosan bánni, különben menekülőre foghatják.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy számára a szabadságuk rendkívül fontos, és utálják, ha valaki megpróbálja elvenni azt tőlük. Minden lehetőséget meg akarnak ragadni, és folyamatosan egyik dologról a másikra ugrálnak. Ezért a gondolat, hogy ragaszkodjanak egyetlen kapcsolathoz, eléggé leterheli őket. Egy másik dolog az Ikreknél, hogy időbe telik, mire elfogadják az embereket. Ha úgy érzik, hogy a dolgok túl gyorsan haladnak, eltűnnek, mielőtt észrevennénk. Ha viszont elég időt adunk nekik és biztosítjuk, hogy a kapcsolaton belül is autonómok maradhatnak, akkor rendkívül szórakoztató párnak bizonyulnak.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz

A csillagjegy szülöttei nem vállalnak egykönnyen kötelezettségeket, és mellé perfekcionisták. Sokszor háborognak azon, hogy konkrét döntéseket hozzanak. Ez annak köszönhető, hogy a Szüzek rendkívül válogatósak, és mindig találnak okot az aggodalomra. Teljesen érthető, miért olyan nehéz számukra ideális partnert találni, amikor annyi négyzetet kell kipipálni a listájukon. Bár nehéz egy Szűznek megfelelni, azért nem lehetetlen, és aki elnyeri a szívüket az nagyon komoly támogatásra számíthat tőlük.

Nyilas

Ez a csillagjegy a végső elkötelezettség-kerülő. Bár mindig nagyon jószívűek és törődnek a körülöttük lévőkkel, a szabadságukat sokkal jobban értékelik. A kapcsolatok nem szimbolizálják a biztonságot a Nyilasok számára, hevesen ragaszkodnak a függetlenségükhöz. Csak olyan partner tud megfogni egy Nyilas jegyűt, aki képes teljesen elhitetni velük, hogy nem gond, ha eltűnik és visszatér, amikor csak akar. Így talán nem félnek annyira attól, hogy a másik kontroll alá akarja majd vonni őket.

Vízöntő

A Vízöntők csillagjegy veleszületett jellemzője, hogy szeszélyesek, nem szeretik ha visszafogják őket, és eltökéltek, hogy megőrizzék szabadságukat és függetlenségüket. A jegy szülötteinél általában van egy idealizált, irreális elképzelés is arról, hogy mit is kellene tartalmaznia egy partnerségnek, és aki nem felel meg ennek az utópiának, az hirtelen lapátra kerül. Ezenkívül nehezen veszik az építő kritikát, és a legkisebb negatív megjegyzést is indokként használják fel arra, hogy azonnal véget vessenek egy kapcsolatnak.

Borítókép forrása: Unsplash