Barion Pixel Három csillagjegy, akik az adventi időszakban ismerik meg az igazit – Coloré

Három csillagjegy, akik az adventi időszakban ismerik meg az igazit

2022. 11. 21.

Három csillagjegy még nem is sejti, de az év utolsó heteiben hatalmas változás vár rájuk. Egyesek biztosak voltak benne, hogy szingliként lépnek át az új évbe, ám a csillagok erről másképp vélekednek. Megmutatjuk, hogy melyik az a három csillagjegy, akikre rátalál a szerelem az adventi időszakban.

Néhány csillagjegy számára eddig egyedül telt az év, nem talált rájuk a szerelem a forró nyári nyaralás alatt, és az őszi baráti kirándulások alkalmával sem bukkant fel az igazi. Ám a vasárnap beköszöntő adventtel eljön a csodák időszaka a szerelemben is. A karácsonyi vásárok meghitt hangulatában a forraltboros andalgás pedig tökéletes randiötlet lehet egy kibontakozó szerelem számára.

csillagjegy
A karácsonyi vásárok meghitt hangulatában a forraltboros andalgás pedig tökéletes randiötlet lehet. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Három csillagjegy, akiknek az adventi időszak hozza meg a szerelmet

Szűz

(08.23.-09.23.)

A Szűz csillagjegy szülöttje számára ez az év a karrierről szólt. Igaz, hogy elmerészkedett néhány randevúra, de egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Érdekes, hogy éppen a munkahelyi sikerek voltak eddig főszerepben, hiszen egy kolléga személyében talál rá a szerelem. Év végén csak kevesen váltanak munkahelyet, új munkatársad pedig még nem is sejti, hogy nem csak a régóta vágyott pozíciót, de az igaz szerelmet is megkapja. Így már biztos, hogy meghitt és szeretetteljes ünnepek elé nézhetsz.

csillagjegy adventi szerelem
A Szűz meghitt és szeretetteljes ünnepek elé nézhet. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Skorpió

(10.23.-11.23.)

A Skorpió csillagjegy számára nagyon fontos, hogy olyan ember mellett tegye le a voksát, aki úgy fogadja őt el ahogy van, és esze ágában se legyen őt megváltoztatni. Kedves Skorpió, lehetséges, hogy már a számát sem tudod, hogy hány randid volt ebben az évben, ám senki sem érdemelte ki, hogy esélyt adj neki egy második találkozóra. Úgy tűnik, a karácsonyi hangolódás meglágyítja a te szívedet is, hiszen egy közös ismerős által megismerhetitek egymást azzal a személlyel, aki teljesen rabul ejti a szívedet. Még sosem volt ilyen mesés karácsonyod, mint amilyen most vár rád.

csillagjegy
A karácsonyi hangolódás meglágyítja a Skorpió szívét is. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Vízöntő

(01.20.-02.19.)

A Vízöntő csillagjegy képviselője év elején azért szakított a párjával, hogy csak magára koncentráljon és végre megvalósítsa régóta dédelgetett terveit. Elhatározta, hogy ezt az évet szingliként fogja elbúcsúztatni. Ám a csillagoknak még te sem parancsolhatsz, Kupidódnak meg aztán pláne nem! Egy abszurd helyzetben fog szembe jönni veled a nagybetűs szerelem, és bármennyire is szeretnél, nem tudsz ellenállni neki. Engedd át magad a szerelem édes érzésének és romantikázz. Éld meg az adventi hangulatot, randizzatok a kürtőskalács-illatú vásárokban és ne feledd: a fagyöngy alatt szabad a csók.

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix