Barion Pixel Csillagjegyek, akik tökéletes párt alkotnak – Coloré

Csillagjegyek, akik tökéletes párt alkotnak

2022. 11. 12.

A csillagjegyek életünk nagy segítői. Az élet legfontosabb kérdéseiben érdemes rájuk hallgatni. Most azt is megjósolják, hogy mely csillagjegyek alkotnak tökéletes szerelmespárt.

A csillagjegyek olykor még abban is a segítségünkre vannak, hogy ki lesz számunk a nagy Ő,  az igazi, aki mellet akár az egész életüket is boldogságban élhetjük le. A párválasztás sosem egyszerű feladat, hiszen az érzéseknek senki sem parancsolhat. Amikor megtetszik valaki és alig várjuk, hogy újra találkozzunk vele, hogy érezzük az illatát és szó szerint igyuk a szavait, gyakran az utolsó gondolat ami az eszünkbe jut, hogy rákérdezzünk arra, hogy mi a csillagjegye.

Ezt talán azért sem tesszük, mert nem akarjuk megadni annak az esélyét sem, hogy esetleg éppen abban a csillagjegyben született, ami a sajátunkkal álladó viszályban áll. Ám néha érdemes szembenézni a csúf igazsággal, hiszen elejét vehetjük a vitáknak és a kellemetlen félreértékesnek. Ezért ha bátor vagy, olvass tovább, mert most eláruljuk, hogy melyek azok a csillagjegyek, akiket az Isten is egymásnak teremtett.

csillagjegyek
Akiket az Isten is egymásnak teremtett. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Csillagjegyek, akik összeillenek

Kos és Nyilas

A Kos és a Nyilas talán két ellentétes személyiségnek tűnik, ám meglepően harmonikus párt alkotnak. A heves és fejjel a falnak rohanó Kosnak nagy szüksége van a Nyilas pozitivitására és arra, hogy mindenből a legjobbat hozza ki. Hozzá képest a Kos egy örök elégedetlen, aki hajlamos a pesszimizmusra is. Velük kapcsolatban igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Szerelmük viszont a sírig tart.

Bika és Mérleg

A Bika és a Mérleg csillagjegyek együtt igazán szuper csapatot alkotnak. Szerelmük csak lassan bontakozik ki, hiszen a Mérleg számára több időbe telik, amíg képes meghozni a tökéletes döntést. Ám a Bika intelligenciájával és kedvességével szinte pillanatok alatt lenyűgözi. A Mérleg nagyon jól képes egyengetni a néha hirtelen és impulzív Bikát. Sok időbe telik amíg összecsiszolódnak, de ők lesznek azok, akik olvasnak egymást tekintetéből is. Mivel mindketten ragaszkodó típusok, ezért szerelmük biztos, hogy minden megpróbáltatást kibír.

csillagjegyek szerelem
A Bika és a Mérleg szerelme minden megpróbáltatást kibír. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Ikrek és Oroszlán

Az Ikrek és az Oroszlán csillagjegy kettőse első hallásra olyan, mintha egy forgószél közeledtéről beszélnénk, hiszen két extrovertált és nagyon intenzív személyiségről van szó. Sok közös van bennük, mindketten imádják az életet. Igazi hedonisták, akik rajonganak a finom ételekért, italokért a fényűző utazásokért, imádnak vásárolni és annak ellenére, hogy a fontossági listájukon az első helyen szinte mindig önmaguk áll, nagyon odaadó szeretők, akik néha kimondottan vágynak rá, hogy szerelmükkel elvonulva kettesben, csendben töltsenek el egy estét.

Rák és Bak

A családcentrikus Rák és a realista Bak kapcsolata azért is lehet fantasztikus, mert éppen azt találják meg egymásban, ami belőlük hiányzik. A Bak mindig két lábbal a földön áll, és csak nehezen fejezi ki az érzéseit, vele szemben a Rák egy igazi szentimentális lélek, aki szavakkal és tettekkel is kifejezni szeretetét. A Bakot éppen ezzel veszi le a lábáról, ugyanis a biztonságmániás Bak csillagjegy számára az az egyik legfontosabb dolog, hogy párja biztosítsa arról, hogy mellette áll és neki ő a világon a legfontosabb. Szerelmük évek múlva sem halványodik el, ők azok, akik képesek életük végégig is fenntartani a köztük égő tüzet. Mi több, csodás szülők is válnak belőlük.

csillagjegyek szerelem
A Rák és a Bak szerelme évek múlva sem halványodik el. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Szűz és Vízöntő

A Szűz egész életében a nagy Ő-t várja, akit meg is kap, amikor megismerkedik a Vízöntővel. A kissé konformista, félénk Szűz csillagjegy szülöttjét a Vízöntő egy teljesen új világba repíti. A szabadságvágyáról híres Vízöntő annak ellenére, hogy korlátok nélkül éli az életét, akinek igent mond, azt soha nem hagyja el. Számára nagyon fontosak az alapvető emberi értékek és az is, hogy párja boldog legyen mellette. A  Szűz pedig minden percben képes kifejezni elégedettségét és boldogságát. Kettejük kapcsolatában ugyan mindig a Vízöntő lesz a domináns, de ez a Szüzet egyáltalán nem zavarja, hiszen neki éppen egy erős társra van szüksége, aki minden pillanatban mellette áll.

Halak és Skorpió

A Halak és a Skorpió csillagjegy kettőse is kissé meglepő lehet, ugyanis két szinte ellentétes jegyről beszélünk. Az introvertált Halak és az erősen extrovertált pezsgő Skorpió szerelme igazi üstökösként ragyogja be az eget. A Skorpiónak szinte terápia a Halak nyugodt kiegyensúlyozott társásága, Míg a Halakat a Skorpió képes kimozdítani kényelmes komfortzónájából. Így ők azok, akik gyógyír lesznek egymás számára.

csillagjegyek
A Halak és a Skorpió gyógyír lesznek egymás számára. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-akik-osszeillenek/