Barion Pixel 3 csillagjegy, akik nem félnek az egyéjszakás kalandoktól – Coloré

3 csillagjegy, akik nem félnek az egyéjszakás kalandoktól

2022. 10. 27.

Vajon mindenkinek belefér egy kis kaland az életébe? Kapcsolatban vagy szingliként? A csillagjegyünk befolyásolja, mennyire vagyunk bevállalósak.

Az egyéjszakás kaland fogalma senki számára sem ismeretlen, de az már más tészta, hogy ki meri meglépni és ki nem… Nyilván ez attól is függ, hogy valaki kapcsolatban van-e, vagy épp szabad szingliként tengeti mindennapjait.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nincs telefonszámcsere, nincs randi megbeszélés. Akik ezt nem vállalják be, azok általában azzal érvelnek, hogy lelkileg kell idő nekik arra, hogy valakire ráhangolódjanak. Léteznek azonban olyanok, akik szeretnek kockáztatni, és már az első alkalommal belevágnak egy ilyen kalandba.

Kos

Ne lepődjünk meg, hogy a tüzes, kissé egoista csillagjegy nem veti meg az egyéjszakás kalandot. Egyrészt imád hirtelen, fejjel menni az eseményeknek, másrészt mivel kicsit önimádó, szeret hódítani és érezni, hogy amit akar, azt megkaphatja, elérheti. Sajnos kapcsolatban élő Kosoknál is előfordul, hogy elcsábulnak egy-egy pásztorórára.

Skorpió

A csillagjegy szülöttei nagy játékosok és a flört nagymesterei. Ha valakit el akarnak bájolni, a legkisebb szégyenérzet nélkül flörtölni tudnak. Szeretik magukra vonni a figyelmet, vadászni és nagyon kreatívak is az ágyban. Egy Skorpió útjába nem állhat senki, még a saját párja sem. Ha elkapja a kéjvágy, ő bizony ledöfi a zsákmányát.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

A szelíd és magabiztos, önmaga szépségében gyönyörködni tudó, bátor csillagjegy mindig igényli, hogy foglalkozzanak vele. Szeret hódítani, és azt is, ha őt környékezik meg, mert ez lebezgeti a hiúságát. Azt nem tűri el, ha őt megcsalják, ő viszont olykor feláldozza a kapcsolati kötöttséget az önimádat oltárán.

Borítókép forrása: Unsplash