Barion Pixel Három csillagjegy, akik született művészlelkek – Coloré

Három csillagjegy, akik született művészlelkek

2022. 10. 25.

Létezik három csillagjegy, akiknek mindene a művészet. Mutatjuk, hogy kik ők!

Minden csillagjegynek megvan a maga sajátossága, jellemzője és azok a tulajdonságai, amik kimondottan rá igazak.

Az a csillagjegy, ami meghatározza a személyiségünk alakulását, néha arra is determinál, hogy milyen szakmában fogunk elhelyezkedni. Most lerántjuk a leplet arról a három csillagjegyről, akik egy-egy művészeti ágban bontakoznak ki.

Három csillagjegy, akik a művészetért élnek

IKREK

(05.21.-06.21)

A szabad szellemű Ikrek számára a szabadság a nyitottság és a szépség keresése és megélése a legfontosabb. Nem is csoda hát, hogy a legtöbben képtelenek egy irodában ülve tölteni a napjaik nagy részét. Imádnak a természetben inspirálódni, és megélni a szép, megismételhetetlen pillanatokat. Alkotási vágyuk már gyerekkorukban felszínre tör, az Ikrek tehetsége tagadhatatlan. Vonzódnak a festészet és a szobrászat iránt, de akkor teljesedhetnek ki leginkább, ha a divattervezést választják. Így a befelé figyelés és az alkotás mellett teret adnak extrovertált énjüknek is.

csillagjegy
Az Ikrekből tökéletes divattervező válik. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

MÉRLEG

(09.23.-10.23.)

A Mérleg csillagjegy szülöttjei a pontosságról és a remek ítélőképességükről híresek. A csillagjegy nevéhez hűen ők azok, akik a leghatározottabban képesek döntéseket hozni. Precízek és előrelátóak. A legtöbben jeleskednek a reál tantárgyakból, ám ennek ellenére mégis a művészetben élik meg leginkább a boldogságot és a szakmai kiteljesedést. Mivel zene nélkül képtelenek élni, ezért jó eséllyel lesznek zenészek, ám a legtöbben nem a hangszert ragadják meg, hanem a papírt és a tollat, ugyanis ők a remek slágerek megteremtői. Ha mégsem a zene irányába indulnak, akkor egyenes az útjuk a színházak színpadára.

csillagjegy
A Mérlegeknek egyenes az útjuk a színházak színpadára. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

VÍZÖNTŐ

(01.20.-02.19)

A barátok nélkül élő Vízöntő számára az élet maga egyenlő a művészettel. Egy reggelit is képes úgy tálalni, mintha az egy műalkotás lenne. Persze ennyivel nem elégszik meg, a teljes napja a szépség és az ízlés körül forog. A legtöbb Vízöntőnek remek kézügyessége van, így nem is kérdés, hogy remek festők és szobrászok válnak belőlük.

csillagjegy
A Vízöntőkből remek festők és szobrászok válnak. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix