Barion Pixel A három legpozitívabb csillagjegy – Coloré

A három legpozitívabb csillagjegy

2022. 10. 21.

Minden csillagjegy más és más szuperképességgel rendelkezik. Hárman közülük azzal tűnnek ki a sorból, hogy még a legnagyobb viharfelhők között is észreveszik a napsugarakat. Ők a legpozitívabb csillagjegyek.

A csillagjegyünk alapján még az is belénk van kódolva, hogy optimisták vagy inkább pesszimisták vagyunk-e a hétköznapokban. Vannak, akik örök borúlátók, mások a legsötétebb helyzetekben is képesek hinni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Érdemes tanulnunk utóbbiaktól, hiszen vannak szituációk, amikor tényleg nem tehetünk mást, mint hogy rábízzuk magunkat a gondviselésre és reménykedünk a legjobbakban.

A három optimista csillagjegy

IKREK

(05.21.-06.21.)

A mindig életvidám Ikrek számára nincs olyan élethelyzet, amiből ne tudna néhány nehezebb nap után újult erővel felállni. Számára nem létezik a vereség érzése és még akkor sem tud pesszimista lenni, ha minden jel arra mutat, hogy nagy gondok elé néz. Bízik önmagában, a saját erejében és abban, hogy a gondviselés a tenyerén hordozza. Bármilyen rossz hírt kap, azonnal azt figyeli, hogyan tud belőle profitálni.

csillagjegy
kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

OROSZLÁN

(07.23.-08.23.)

A szenvedélyes és legyőzhetetlen Oroszlán úgy hiszi, hogy nincs olyan élethelyzet, ami ne az ő érdekét szolgálná. Még egy betegségben is a feltámadás és újjászületés lehetőségét látja. Biztos benne, hogy nincs egyetlen olyan akadály sem, amit ne tudna átugrani. Mások bíztatásában is az élen jár, mindenkibe képes lelket önteni és ő az, akinek elhisszük, hogy legyőzhetetlenek vagyunk.

csillagjegy, optimizmus
Az Oroszlán úgy hiszi, hogy nincs olyan élethelyzet, ami ne az ő érdekét szolgálná. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

VÍZÖNTŐ

(01.20.-02.19.)

A Vízöntők élete a függetlenségről és az önmegvalósításról szól. Ebből kifolyólag minden feladatnak úgy állnak neki, hogy nekik ez biztos, hogy sikerülni fog. El sem játszanak a gondolattal, hogy mégis mi van, ha az ellenkezője történik. Náluk nincs B-terv, és az esetek 99%-ában nincs is rá szükségük, mert hatalmas akaraterejük és pozitivitásuk mindenen átsegíti őket. Igazi nyertes típusok.

csillagjegy, pozitivitás
A Vízöntők igazi nyertes típusok. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix