Barion Pixel Négy csillagjegy, akik nem tudnak megbocsátani – Coloré

Négy csillagjegy, akik nem tudnak megbocsátani

2022. 10. 10.

A legtöbben nehezen viseljük, ha átvernek bennünket. Ám van négy csillagjegy, akik képtelenek rá, hogy egy csalódás után új esélyt adjanak annak az illetőnek, aki a kellemetlen élményt okozta.

Vannak, akik képtelenek a megbocsátásra. Egyes csillagjegyek számára lehetetlen, hogy fátylat borítsanak a múltra és új esélyt adjanak embertársuknak. Annak ellenére, hogy ez egy nem túl pozitív tulajdonság, négy csillagjegy mégis élenjár benne. Mutatjuk, hogy kik azok.

Négy csillagjegy, akiknél nincs második esély

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

Az Oroszlán csillagjegy szülöttjeit a szenvedélyességük és a vérük hajtja. Ebből kifolyólag, ők az egyik leghevesebb csillagjegy. Ha valami nem úgy történik, ahogy azt ő kitalálta, akkor nem áll jót magáért és pillanatok alatt megmutatja valódi énjét. Azok, akik vitahelyzetbe kerülnek vele a legtöbb esetben alulmaradnak, azokkal pedig, akik megsértik, vagy akár csak egyszer is szembe mennek vele, és csalódást okoznak neki, örökre megszakítja a kapcsolatot. Jobb, ha megjegyzed, hogy óvakodj az Oroszlán dühétől, és soha ne akarj kikerülni a bizalmából, mert soha többé nem enged majd vissza.

Skorpió

(10.23.-11.22.)

A Skorpió a legtöbb esetben megelőlegezi a bizalmat, ezért mindenkivel kedves, előzékeny és senkiről sem feltételez semmi rosszat. Ám ha egyszer valaki megbántja, megalázza vagy cserbenhagyja örökre kizárja az illetőt az életéből. Még köszönni sem hajlandó annak, aki elárulta, megcsalta vagy eljátszotta a bizalmát. Nem érdemes vele konfliktusba keveredni, okkal megbántani pedig pláne nem, hiszen azzal együtt, hogy soha nem fog megbocsátani, még bosszúra is szomjazik.

csillagjegy, megbocsátás
Azzal együtt, hogy soha nem fog megbocsátani, még bosszúra is szomjazik. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyilas

(11.22.-12.21.)

A Nyilas egy életen át folyamatosan keresi az új kihívásokat és a kalandokat. Nyitott természete miatt hamar barátkozik, ezért mindig sok ember veszi körül, ám igaz barátja csak nagyon kevés van. Emiatt gyakran okolja önmagát, hiszen annyira empatikus, hogy azonnal megesik a szíve mindenkin és kérdés nélkül segít azoknak, akiknek szüksége van rá. Ám sajnos vannak, akik pofátlanul kihasználják ezt a tulajdonságát. Természetesen ők lesznek azok, akik egyetlen ilyen eset után soha többé nem férkőzhetnek a közelébe.

Vízöntő

(01.20.-02-19.)

A Vízöntő mindig tudja, hogy mit akar, soha senkinek nem engedi, hogy irányítsa vagy bármilyen irányba befolyásolja. Szabadságvágya mindennél nagyobb, még élete szerelmének sem engedi meg, hogy hatással legyen a döntéseire. Csak kevés barátja van, de értük tűzbe tenné a kezét. Ám ha mégis előfordul, hogy valaki a tudta nélkül dönt az ő sorsa felől, esetleg egyik legjobb barátja visszaélt a bizalmával, akkor azonnal megszakít mindennemű kapcsolatot azzal, aki képes volt ezt tenni vele.

csillagjegy
Mindennemű kapcsolatot megszakít azzal, aki képes volt visszaélni a bizalmával. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix