Barion Pixel Négy csillagjegy, akik igazi macskabolondok – Coloré

Négy csillagjegy, akik igazi macskabolondok

2022. 10. 04.

Talán hihetetlen, de létezik négy olyan csillagjegy, akik semmilyen más háziállattal nem képesek együtt élni, csak és kizárólag macskákkal.

Minden ismerkedés elején előjön előbb vagy utóbb az az ominózus kérdés, hogy kutyás vagy macskás-e a kiszemeltünk. Hamarabb kiderítjük, mint azt, hogy mi a csillagjegye. Pedig már a csillagjegyéből is megállapíthatjuk, hogy szeretni fogja-e a mi imádott kis szőrgombócunkat.

Vannak, akik irtóznak a macskáktól, mások pedig azt nem tudják elképzelni, hogy cica helyett kutyával osszák meg az életüket. Sokan sokfélék vagyunk, ezért nincs is ezzel semmi baj, ám mégis szó szerint állati nagy konfliktusokat szülhet ez a kérdés.

A jó hír az, hogy most lerántjuk a leplet azokról a csillagjegyekről, akik született macskások, így adunk egy kis segítséget azoknak, akiknek ez egy kényes kérdés – akár az ismerkedési fázisban.

Négy macskabolond csillagjegy

KOS

(03.21.-04.20.)

Ha Kos vagy, már gyerekkorod óta imádod az állatokat, ovis korodban is az volt neked a legnagyobb ajándék, ha hétvégén állatkertbe vittek a szüleid. Amióta saját állatod lehet, azóta van cicád. Nem is tudnál élni a szőrös kis diktátorod nélkül. Személyisége olyan, mint a tiéd, te is kissé távolságtartó és bizalmatlan vagy, ám ha éppen bújós hangulatban vagy, akkor kötelező a szeretgetés és a simogatás. Mivel a macskádhoz hasonlóan te is inkább lustálkodsz a szabadidődben, ezért el sem tudod képzelni, hogy kutyásként korán kelj, és akár fél órát sétálgass.

Cute,grey,tabby,cat,in,cardboard,box,on,floor,at
A macskádhoz hasonlóan te is inkább lustálkodsz a szabadidődben. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

OROSZLÁN

(07.23.-08.23.)

Te vagy a legnagyobb macskamániás, de ez oroszlánként nem is csoda, hiszen te magad is egy nagymacska vagy. Olyannyira imádod őket, hogy nem elégszel meg eggyel, neked azonnal egy egész tenyészetre van szükséged. Odavagy a kismacskák illatáért, és azt vallod, hogy cicáid teljes értékű családtagok. Aki pedig ezt nem tartja ezt tiszteletben, annak nincs tovább maradása az életedben. Ebből kifolyólag megesett már, hogy egy kétes párkapcsolat helyett inkább a cicáidat választottad.

SKORPIÓ

(10.23.-11.22.)

A Skorpiók igazi megfigyelők, a legjobb négylábú barátaik a cicák. A macskákhoz való vonzódásod akkor kezdődött, amikor gyerekkorodban először megnézhetted a Garfieldot. Attól a perctől kezdőden vágytál egy vörösbundájú, dagi macskára, akivel együtt ehetitek a paradicsomos spagettit. Vágyad azóta már teljesült, sőt, az a pláne az egészben, hogy egy Garfield névre hallgató vörös, lusta kandúr volt az első macsekod, és azóta sem telt el úgy egyetlen év sem, hogy macska nélkül maradj. Valószínűleg erre nem lesz példa a későbbiekben sem, hiszen nem tudsz elképzelni tőlük jobb háziállatot.

Ginger,tabby,young,cat,sitting,on,a,wooden,floor,looks
Garfield névre hallgató vörös, lusta kandúr volt az első macsekod. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

HALAK

(02.19.-03.21.)

Az érzékeny lelkű Halaknak nagyon fontos, hogy mindig legyen mellette egy kis szeretetgombóc, aki feltölti egy szomorkásabb napon. Igaz, hogy a baráti körödben mindenki kutyás, neked egyértelmű volt, hogy csak egy hófehér perzsa cicát tudsz elképzelni a lakásodban. Mióta egymásra találtatok, el sem tudod képzelni nélküle az élted, és büszkén osztod meg mindenkivel, hogy bizony te egy született cicás vagy.

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix