Barion Pixel Négy csillagjegy, akik hajlamosak az elhízásra – Coloré

Négy csillagjegy, akik hajlamosak az elhízásra

2022. 10. 03.

A csillagjegy, ami meghatározza a személyiségünket, sokkal többet mutat rólunk, mint gondolnánk! Most arra is fény derül, hogy melyek azok a csillagjegyek, akikre bizony hamar felszaladnak a plusz kilók.

Ha egésznap csak otthon ülünk és kedvenc nassolni valónkat tömjük magunkba, mozogni pedig eszünk ágában sincs, akkor teljesen mindegy, hogy mi a csillagjegyünk előbb vagy utóbb tuti, hogy elhízunk.

A képlet mégsem ennyire egyszerű hiszen mindezt befolyásolja a genetikánk, a testalkatunk az adottságink és persze a csillagjegyünk is.

Négy hízékony csillagjegy

Kos

(03.21.-04.20.)

A Kosoknak senki ne mondja meg, hogy mit csináljanak és mit ne – az étrendjükkel kapcsolatban sem. A mozgásra még csak-csak ráveszed magad, de senkitől sem fogadod el, hogy zabkásán kívül nem ehetsz mást reggelire. Ébredés után is képes vagy egy igazi lakomát az asztalra varázsolni, rajongsz a tradicionális magyar ételekért, amik közül nem hiányozhatnak a zsíros pörköltek és a kiadós sajtos tejfölös lángos sem. A cukros ételek azonban messze állnak tőled, szerencsére. Te vagy az a nő, akinek ugyan teltebbek az idomai az átlagosnál, ám ez téged cseppet sem zavar. Jól érzed magad a bőrödben, és neked csak ez számít.

Ikrek

(05.21.-06.21.)

Az Ikrek jegy szülöttje imádja habzsolni az életet. Ez szó szerit is igaz rá. Oda vagy a nagy baráti lakomákért, rajongsz a finom borokért, és ha beteszed a konyhába a lábad, minden barátod és persze a férjed is elalél az ételkölteményeidtől. Az „egyszer élünk” elvét követed, és nem akarsz lemaradni semmiről, ami élvezetet nyújt. Nem ismered azt a szót, hogy cukormentes, ha süteményről van szó, neked az eredeti jól bevált ízek kellenek. Így ne csodálkozz, ha már megint nem férsz bele a szűk farmerodba, hiszen a kilók észrevétlenül csusszannak fel rád. Eszedben sincs sanyargatni magad, inkább veszel egy nagyobb nadrágot és újra eljársz futni, ha éppen jobb lábbal kelsz.

csillagjegy, hízás
Ha süteményről van szó neked az eredeti jól bevált ízek kellenek. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Bak

(12.21.-01.20.)

A Bakok nagyon racionálisak, és mindig tudják, hogy hol a határ. Számukra a mértékletesség mindennél fontosabb. Azt vallják, hogy csak az nem hizlal, amit nem eszel meg. Mennyire igazuk van! Ám jogos a kérdés, hogy akkor mégis mit keresnek itt, a hízásra hajlamos jegyek között? A válasz egyszerű: ők azok, akik pontosan tisztában vannak vele, hogy akár egy falattal több torta is akár plusz kilót jelent. Kedves Bak! Igaz, hogy mindent megteszel azért, hogy ez ne így legyen, valld be, hogy ha akár csak egy hétig nem figyelsz oda a szigorú étrended betartására és történetesen mozogni sincs kedved, akkor bizony nagy bajban vagy. Néha már attól is felkúszik rád néhány deka, ha eszedbe jut egy kekszes-barackos csoki. Éppen ezért fegyelmezetten és következetesen élsz, a legtöbb ismerősöd soha nem hinné el, hogy az XS-es szoknyádat pár héten belül M-esre tudnád nyújtani. Kitartásod példaértékű, igaz, hogy hajlamos vagy az elhízásra, de kitartásod miatt soha nem leszel kövér.

csillagjegy hízás csoki
Már attól is felkúszik rád néhány deka, ha eszedbe jut egy kekszes barackos Boci csoki. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Halak

(02.19.-03.21.)

A Halak született cukrász, aki a konyhában érzi magát a legjobban, és a habkarikák illata tartja életben. Ezzel talán mindent el is mondtunk. Ha te is Halak vagy, pontosan tudod, hogy miről beszélek. Olyan vagy, mint Gombóc Artúr, akinek teljesen mindegy volt, hogy milyen csokoládé, csak csokoládé legyen. Élsz-halsz az édességért, és tényleg te sütöd a világ legjobb süteményeit. Mindegy, hogy mikor mennek hozzád látogatók, nálad véletlenül mindig éppen van egy nagy adag frissen sült kakaós csiga, zserbó vagy lekváros fánk. Azt vallod, hogy édesség nélkül mit sem ér az élet, ezért bűntudat nélkül csipegetsz a különleges bonbonokból, kekszekből és tortákból. Mi több, erre buzdítasz másokat is.

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix