Barion Pixel Négy csillagjegy, akiknek veszélyben van az egészsége – Coloré

Négy csillagjegy, akiknek veszélyben van az egészsége

2022. 09. 28.

Idén ősszel nagy veszély leselkedik négy csillagjegyre. Több napig is nyomhatják az ágyat, ha nem figyelnek oda az egészségük megőrzésére.

Az őszi hűvös és csalóka időjárásban mindenkinek oda kell figyelnie az egészségére. Ilyenkor fokozottan fontos a vitaminbevitel és a réteges öltözködésre. Ebben az időszakban nemcsak a megfázás és a vírusok fenyegetnek, de a csontok és ízületek melegen tartása is fontos. Vannak csillagjegyek, akiknek most fokozottan oda kell figyelniük magukra.

Négy csillagjegy, akiket betegség fenyeget

Szűz

(08.23.-09.22.)

Sajnos a Szűz csillagjegy szülöttjének meglehetősen legyengült az immunrendszere az ősz kezdetén. Gyenge védekezőképességed miatt most minden bacilus és őszi vírus könnyen leteríthet a lábadról. Próbálj meg kicsit jobban ügyelni az egészségedre, öltözz rétegesen, és igyál meg minden reggel egy gyümölcsturmixot, amiből ne hagyd ki a csodatevő gyömbért sem.

csillagjegyek betegség
Most minden bacilus és őszi vírus is könnyen leteríthet a lábadról. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Skorpió

(10.23.-11.21.)

A felfázás a nők egyik legnagyobb ellensége. Akik hajlamosak rá, sajnos hatalmas kínokat élnek át. Kedves Skorpió, sajnos ez neked is ismerős. Ideje eltenni a vékony nyári nadrágokat, s ezzel együtt elérkezett a vastagabb harisnyák és szoknyák, őszi csizmák ideje is. Most minden esélyed megvan rá, hogy csúnyán felfázz, ezért ha egy reggeliző teraszán foglalsz helyet, mindenképpen kérj egy vastag plédet is a kávéd mellé.

Nyilas

(11.22.-12.21.)

Mivel Nyilas vagy, imádsz sportolni. Ha tehetnéd, egész évben a szabadban edzenél, ám a nyári nagy meleg után a hirtelen lehűlés miatt fokozottan oda kell figyelned a réteges öltözködésre. Ha egy kiadós futás után túlságosan kimelegedtél, vegyél egy nagy meleg fürdőt, csepegtess bele mentás illóolajat és igyál egy forró teát, hogy minden porcikád és ízületed is átmelegedjen.

csillagjegyek megfázás
Oda kell figyelned a réteges öltözködésre. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Halak

(02.19.-03.20.)

A Halak csillagjegy szülöttjének minden évben meg kell küzdenie az őszi meghűléssel. Mivel idén egyik pillanatról a másikra köszöntött be a hideg, ezért most is nagy esélyed van rá, hogy torokfájással és orrfolyással töltesz majd néhány végtelennek tűnő napot. Annak érdekében, hogy ne kelljen ebben az évben is átélni az elmúlt évek gyötrelmeit, ideje feltölteni a vitaminraktáraidat. Válassz egy jó minőségű multi- és C-vitamint, az étkezéseidet pedig turbózd fel gyümölcsökkel és nyers zöldségekkel.

csillagjegyek őszi megfázás
A Halak csillagjegy szülöttjének minden évben meg kell küzdenie az őszi meghűléssel. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix