Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy igazi pletykafészek – Coloré

Ez a 3 csillagjegy igazi pletykafészek

2022. 09. 21.

A legtöbben sosem vallanánk be, hogy imádunk pletykálni. Létezik három csillagjegy, akik élen járnak ebben. Most kiderül, hogy kiknek nem érdemes elmondanunk a titkainkat.

Néhány csillagjegy bizony képtelen arra, hogy magában tartsa mások titkait és alig várja, hogy találjon valakit, akivel jó szaftosan ki lehet beszélni a közös ismerősöket, rokonokat, barátokat vagy bárkit, aki szóba kerül.

A legtöbben soha nem vallanák be, hogy örömmel hódolnak ennek a nem túl szép szokásnak, sőt van, aki felháborodva tagadja is, hogy pletykás lenne. Ám a három legpletykásabb csillagjegy között van egy, aki nem tagadja, hogy bizony kedvét leli abban, hogy mások életéről csacsogjon és még csak rosszul sem érzi magát akkor, ha valami olyasmibe ártja magát, amihez neki semmi köze.

A három pletykás csillagjegy

Szűz

(08.23.-09.22.)

Ugyan te soha nem vallanád be, de imádod hallgatni a másokról szóló izgalmas történeteket. Elképesztően kíváncsi vagy, ezért néha még az is előfordul veled, hogy az ablakból a függöny mögé bújva leskelődsz a szomszédokat és a járókelőket lesve. Mindig mindenről tudni akarsz és tudsz is, a megszerzett információt pedig ártatlan csacsogásnak álcázva, amint lehet tovább is adod.

Gossiping.,two,beautiful,young,women,gossiping,telling,something,on,ear
A Szűz imádja hallgatni a másokról szóló izgalmas történeteket. / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyilas

(11.22.-12.21.)

A Nyilasokról ugyan senki sem gondolná, de imádják a pletykát. A fülük olyan akár a mágnes, minden információt azonnal magába szippant, legyen szó bármiről. A baráti körben is tudják róla, hogy ő az, akinek mindig van valami szaftos új infó a tarsolyában. Attól teljesen kiborulsz, ha te kerülsz terítékre és azt hallod vissza, hogy valaki rólad beszélt, de ennek ellenére te még mindig nem érzed kellemetlennek azt, ha te veszel a szádra másokat.

csillagjegy, aki pletykás
A Nyilasnak midig van valami szaftos új infó a tarsolyában. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Vízöntő

(01.20.-02.18.)

Bizony-bizony a Vízöntő az a csillagjegy, aki nem tagadja, hogy örömmel pletykálkodik, ha jó társaságot talál hozzá. Úgy érzed, hogy nincs ebben semmi kellemetlen, hiszen mindenkinek meg vannak a maga piszkos kis titkai, ami egyszer, előbb vagy utóbb, de úgyis napvilágot lát majd. Igazi nagypályás vagy, akit nem csak a környék pletykája érdekel, hanem a nagyvilágé is. Boldogan lapozgatod a bulvár magazinokat és mosolyogva olvasgatod a kávéd mellett a hírességek magánéletéről szóló történeteket.

csillagjegy, pletyka
A Vízöntő nem tagadja, hogy örömmel pletykálkodik. / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix