Csillagjegyek, akikre új karrierlehetőségek várnak

2022. 09. 18.

Egy-egy csillagjegy számára igazán kegyes lesz az ősz. Legalábbis, ami a munkát illeti. Három csillagjegy ugyanis megkapja azt a munkalehetőséget, amire már hosszú évek óta vágyik.

Egyes csillagjegyek élete fenekestül felfordul a következő hetekben. Vannak, akik komoly döntéshelyzetekbe kerülnek, mások pedig úgy érzik majd, hogy egy szempillantás alatt valóra váltak az álmaik. Idén az ősz nem csak a nyár, hanem egy hosszú ideje tartó várakozással töltött időszak végét is jelenti számukra.

Három csillagjegy, akire nagy karrier vár

Ikrek

(05.21.-06.21.)

A nyughatatlan Ikrek jó kommunikációs képességei miatt el sem tudná képzelni magát máshol, mint a médiában. Az elmúlt években ugyan többször váltott munkahelyet, de nem lehet tőle elvitatni, hogy becsületesen végig járta a szamárlétrát. Sok irigye van, hiszen önerejéből és szorgalmából érte el azt, ahol most tart, és ez bizony sokaknak szemet szúr. Őt viszont nem érdekli a rosszmájú emberek véleménye, szorgalmasan lépked lépcsőfokról, lépcsőfogra. Kedves Ikrek! Igaz, hogy most úgy érzed, hogy a helyeden vagy és, hogy minden a tervek szerint halad a karrieredben, de hogy mégse legyen minden ennyire idilli, ajánlatot kapsz a céged legnagyobb konkurenciájától.

Zsíros fizetést és számtalan juttatást, céges autót és külföldi utakat ajánlanak. Szinte bármire képesek azért, hogy jelenlegi munkahelyed helyett náluk kamatoztasd a tudásodat. Nem könnyű a választás, hiszen az itt eltöltött évek tettek azzá, aki jelenleg vagy, és a munkatársaidhoz is baráti kapcsolat fűz. Fogalmad sincs, hogy mit tegyél, de azzal te is tisztában vagy, hogy ilyen lehetőség nem jön minden héten. Aludj rá egyet és hallgass a szívedre, de azért ne felejtsd el, hogy hány nulla lenne a bankszámládon.

Rák

(06.21.-07.23.)

A sorban az Ikreket követő Rák élete is nagy fordulatot vesz október elején. A szorgalmas és nagy igazságérzetű Rák számára mindig a család lesz az első, de a második nem lehet más, mint a karrier. Jelenleg sem vagy elégedetlen, de tudod, hogy képességeidhez képest alacsonyabb pozícióban dolgozol. Egyik nap azonban kapsz egy e-mailt, ami örökre megváltoztatja az életed.

Már a napját sem tudod, hogy mikor jelentkeztél utoljára álláshirdetésre, de úgy tűnik, hogy valahol újra elővették az önéletrajzodat. Ráadásul éppen azon a helyen, ahova évek óta szeretnél bekerülni. Az állásinterjú annyira jól sikerülhet, hogy akár másnap már kezdhetsz is. Egy pillanatig sem fogsz gondolkozni, hogy felmondj-e, még aznap este egy pezsgő mellett írod meg a felmondó leveled.

csillagjegy és karrier
A Rák élete is nagy fordulatot vesz október elején. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Bak

(12.21.-01.20.)

A karrierista Bak számára minden a munka körül forog. Gyakran még hétvégén is mosolyogva veszi elő a laptopját, és ha kell hétköznap éjszakába nyúlóan írja a véget nem érő e-maileket. Született sztahanovista és ezt tudja is magáról. Olykor a magánéletét és a saját igényeit is a munkája mögé helyezi. Emiatt gyakran vannak kellemetlen konfliktusai, de aki őt választja annak bizony így kell őt elfogadnia. A Bak teljes szívvel hiszi, hogy a befektetett munka megtérül és idővel minden jó földbe vetett mag kikel majd. Ez az, ami minden nap arra ösztönzi, hogy van értelme a kemény munkának.

Igazad van, Kedves Bak! Úgy tűnik, elérkezett az idő, hogy learasd a kemény munka csodás gyümölcsét. Felettesed hüledezve nézte, ahogy az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul és töretlen lelkesedéssel vitted végig a rád bízott folyamatokat. Amikor jövőhéten dolgozni mész azt hiszed, hogy egy átlagos hétfő reggel vár rád, de ez más lesz, mint a többi. Magasabb pozíciót, hatalmas fizetést és saját irodát is kapsz. A munka iránti lelkesedésed ettől csak még magasabbra hág és úgy érzed, hogy tied a világ. Ne engedd meg senkinek, hogy elvegye a kedved, hiszen megérdemled az ünneplést! Légy büszke magadra!

csillagjegy, karrier
A Bak magasabb pozíciót, hatalmas fizetést és saját irodát is kap. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix