Barion Pixel 3+1 csillagjegy, akik tökéletes családot teremtenek – Coloré

3+1 csillagjegy, akik tökéletes családot teremtenek

2022. 09. 20.

Függhet-e, ki milyen szülő, attól, hogy milyen csillagjegyű? Az asztrológusok szerint ezt is befolyásolják a csillagok, mint ahogy a többi személyiségjegyünket.

Természetesen nem létezik tökéletes család, ahogy tökéletes szülő sem. A gyermeknevelési tanácsadók és pszichológusok szerint az már épp elég, ha valaki “jó szülő”, és törekszik arra, hogy egészséges szellemben nevelje a gyerekét, biztonságot teremt számára minden értelemben, megadja a szeretetet és állandóságot.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

A tökéletes családok képe illúzió, amit manapság a közösségi média fals kirakata fel is erősít. Nem csoda, ha sokan kételkednek magukban és kudarcnak élik meg, ha valamiben hibáznak, vagy épp panasz érkezik a csemetéjükre. Ha valakiben ott van a törekvés, a motiváció és a nyitottság, akkor jó eséllyel klassz gyerekeket és családot tudhat majd magáénak. Nézzük, mely csillagjegyeknél és miért van erre nagyobb sansz!

Rák

A csillagjegy szülöttei messzemenően gondoskodóak, néha kicsit túl önfeláldozóak is, de mindig a jó akarat mozgatja őket. Szeretnek örömet okozni és igaz rájuk, hogy jobban szeretnek adni, mint kapni. Igazi teremtő energiákkal rendelkeznek, legyen szó a családi vacsoráról és étkezésekről vagy a rendről és tisztaságról. Párjukat maximálisan kiszolgálják és szeretnek kedveskedni neki.

Szűz

A Szüzek precízek, remek tervezők és szervezők, mindent előre kitalálnak és a terveiket tűzön-vízen át megvalósítják. Igazi menedzser mamik és apák, akik az utódaikat mindig érvényre juttatják. Nem ismernek lehetetlent, bármilyen problémával is találkoznak, a megoldáson törik a fejüket. Nem ismernek lehetetlent.

Kos

Amennyire makacs és forrófejű, annyira kitartó és bátor, ha a családjáról van szó. A Kos tele van energiával, kreativitással, nagyon szeret új ötletekkel előállni a családja számára. Gyerekeinek mindig programot szervez, ösztönzi őket az alkotásra, arra, hogy felfedezzék magukat. Néha talán túl merészen is, bár az aszcendensétől függően tud a Kos nagyon odaadó és lágy is lenni.

Mérleg

Annak ellenére, hogy a csillagjegybe tartozó személyek kicsit túl sokat agyalnak, fontolgatnak, tehát mérlegelnek, ez a családi életben nem éppen hátrány. Mindig megvizsgálnak minden lehetőséget, alternatívát és a legjobbat választják ki a párjuk vagy gyerekeik számára. A Mérleg olykor zárkózott, nehezen mutatja ki az érzelmeit, de ettől függetlenül nagyon tud ragaszkodni és odaadónak lenni.

Borítókép forrása: Unsplash