Barion Pixel 4 csillagjegy, akik gyakran családi vitában találják magukat – Coloré

4 csillagjegy, akik gyakran családi vitában találják magukat

2022. 09. 16.

Még a legjobb családban is akadnak nehéz időszakok. A viták és félreértések elől olykor akkor sem menekülhetünk, ha mindent megteszünk a béke érdekében. Megmutatjuk, hogy kik azok a csillagjegyek, akikre családi perpatvar vár.

A csillagjegyek, amik meghatározzák személyiségünk alapját, néha arra is felhívják a figyelmünket, hogy mikor kell elővigyázatosnak lennünk. A következő időszak érzelmileg terhelt lesz egy-egy csillagjegy számára, ezért érdemes odafigyelni, hogy mindenkivel próbáljunk kedvesnek és türelmesnek lenni. Főleg a családtagokkal kell most kifejezetten előzékenynek lennünk, mert ha nem leszünk résen, bizony pillanatok alatt hatalmas családi perpatvarba keveredhetünk.

Szokás mondani, hogy minek az embernek ellenség, ha van családja. Néhány csillagjegy szájából bizony ez a mondat többször el fog hangozni.

Csillagjegyek, akikre nagy viták várhatnak

Ikrek

(05.21.-06.21.)

Az Ikrek csillagjegy képviselőinek minden családi összejövetel egy igazi ünnep. Most is nagy izgalommal várod azt, hogy összejöjjön a család apraja-nagyja és együtt töltsetek egy kellemes délutánt. Ám, mint derült égből villámcsapás, a szüleid olyan bejelentést tesznek, amitől teljesen kiborulsz, és képtelen vagy kontrollálni az érzelmeidet. Az egyik pillanatban még a desszertet akarod felszolgálni, a másikban inkább hazaküldenél mindenkit.

csillagjegy
Az Ikrek szülei olyan bejelentést tesznek, amitől teljesen kiborul / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Szűz

(08.23.-09.23.)

A Szűz csillagjegyben születettek számára több nehézséggel is szembe kell néznie szeptember utolsó napjaiban. Amikor már minden a feje tetején áll, és már úgy gondolod, hogy ettől tényleg nem lehet rosszabb, akkor egy családi vacsora közben megáll a kezdetben a kanál, a zsebedben pedig kinyílik a bicska. Egyik hozzátartozód olyan arcátlanul adja tudtodra a véleményét, hogy egyszerűen nem tudod türtőztetni magad. Kritikája a lelkedig hatol és úgy érzed eljött az idő, hogy te is elmondd a véleményed. Lehetséges, hogy több hónapos mosolyszünet vár rátok.

Nyilas

(11.22.-12.21.)

A Nyilasok imádnak titkolózni. Csak akkor fedik fel titkaikat, amikor már szinte valóra is váltották a terveiket. Most egy régóta dédelgetett álmod válik valóra, és végre olyan területen dolgozhatsz, ahol mindig is szerettél volna. Ám ez hatalmas áldozattal jár, hiszen külföldre kell költöznöd. Amikor elmondod a szüleidnek, hogy másnap reggel repülőre szállsz, édesanyád teljesen kiborul, és égtelen vitába kezd. Nem érted, hogy miért nem tud együtt örülni veled, ezért úgy döntesz, a búcsúzkodás helyett inkább a barátaiddal töltöd az utolsó estéd.

Halak

(02.19.-03.21.)

A Halak ugyan az egyik legalkalmazkodóbb és legbékésebb a csillagjegyek közül, ám most nagyon kihoznak a sodrodból. Mivel hatalmas az igazságérzeted, ezért nagyon nehezen vagy képes elviselni, hogy testvéreid ki akarnak semmizni a családi vagyonból. Egy ideig próbálod szép szóval megbeszélni az ügyet, de mivel teljes ellenállásba ütközöl, elfogy a türelmed, és nem állsz jót magadért. Miközben mardossa a lelked, hogy anyagi dolgok miatt alakul köztetek viszály, csalódott és szomorú is vagy. Lehet, hogy nemcsak a szüleid örökségét, de a testvéreidet is el kell veszítened egyetlen délután alatt.

csillagjegy
A Halak egyetlen délután alatt mindent elveszít / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix