Barion Pixel Csillagjegyek, akiknek szakítást tartogat az ősz – Coloré

Csillagjegyek, akiknek szakítást tartogat az ősz

2022. 09. 12.

Három csillagjegy, akiknek sajnos nem csak a nyár ér véget, hanem a szerelem is.

A csillagjegy, amelyben születtünk, olykor képes meghatározni az előttünk álló nehézségeket és életfeladatokat. A nyár a szenvedély, a kapcsolatok és a szerelem évszaka, ám egyesek örömére, mások bánatára, de idén is beköszöntött az ősz. A telet megelőző csalóka évszak bizony nemcsak a romantikus bekuckózásról és a közös takaró alatti filmezésről fog szólni: sajnos lesznek párok, akik most jönnek rá, hogy mégsem illenek össze annyira, amennyire szeretnék.

3 csillagjegy, akikre könnyes búcsú vár

KOS

(03.21.-04.-19)

A Kos csillagjegy szülöttje sajnos, ahogy mindenbe, a szerelembe is néha túl hamar fejest ugrik, majd amikor feleszmél, már nyakig benne van a slamasztikában. Nem volt ez másképp idén nyáron sem. Sikerült magadba bolondítanod azt a fiút, akiről már az elején is sejtetted, hogy csak egy egynyári kalandot szeretnél tőle. Most pedig, amikor már kezdenek elfogyni az indokaid, hogy miért nem tudsz randizni vele, kénytelen vagy elővenni a kegyetlen éned, és megmondani neki, hogy kettőtök között mindennek vége. Legyél gyors és kíméletes, de azt is tudnod kell, hogy egy életre darabokra töröd a fiú szívét.

csillagjegy, szakít
A Kos összetöri párja szívét / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

SZŰZ

(08.23.-09.22.)

A Szűz igaz, hogy csodálatos nyarat töltött együtt újdonsült szerelmével, sajnos hamarosan mégis szembe kell néznie a legrosszabbal. Úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit és lubickolsz a szerelem rózsaszín tengerében. Titokban már azt is eldöntötted, hogy mikor mutatod be a szüleidnek, és már az esküvőtök helyszínéről is csináltál egy külön mappát a telefonod galériájában. Ám, kedves Szűz sajnos arra kell, hogy figyelmeztesselek, hogy ez a lufi hamarosan ki fog pukkanni, és teljesen maga alá temet. Szerelmed ugyanis kibékült előző kedvesével, ezért pár napon belül közli veled, hogy a románcnak vége. Éld meg a szakítás fájdalmát, de ne sírj túl sokat, mert még karácsony előtt megtalál az igazi.

csillagjegy szakítás
A Szűz nőt, sajnos faképnél hagyják / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

HALAK

(02.19.-03.20)

A Halak csillagjegy női képviselői az elmúlt nyarat buja randizgatással töltötték. Annyira jól sikerült a domina szerep elsajátítása, hogy egyszerre több vasat is tartott a tűzben. Mindenkinek imponáló, ha oda vannak érte, természetesen te is fürödtél a csinosabbnál csinosabb pasik figyelmében. Mostanra már egészen biztos lettél benne, hogy ki lesz a befutó, ám sajnos megint kiderült, hogy mindent nem irányíthatsz. Kiszemelted ugyanis rájött, hogy csak egy volt a sok versenyző közül, ezért még mielőtt szerelmet vallanál neki ő lesz az, aki felhív és kiadja az utad. Sértettséged jogos lehet, ám ha jobban belegondolsz, még mindig van kik közül válogatnod.

0 /eletmod/ezoteria/3-csillagjegy-aki-szakit/