Barion Pixel 6 csillagjegy, akiknek sok pénzt tartogat az ősz – Coloré

6 csillagjegy, akiknek sok pénzt tartogat az ősz

2022. 08. 31.

Csillagjegyek, akikre rámosolyog Fortuna!

A csillagjegy, amiben születtünk, olykor a teljes életutunkat képes kijelölni. Azt, hogy mennyire vagyunk szerencsések mindenképpen magában hordozza.

Mindannyian vágyunk rá, hogy Fortuna a szerencse és a védelem Istennője ránk mosolyogjon, és hatalmas vagyon, vagy legalább egy jól látható összeg hulljon az ölünkbe. A jó hír az, hogy bizony az ősz sokaknak valóra váltja ezt az álmát. Ugyanis hat csillagjegynek jelentős összeg ütheti a markát.

csillagjegy, pénz
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

6 szerencsés csillagjegy

Az ősz legszerencsésebb csillagjegyeiről most lerántjuk a leplet. Ha közéjük tartozol, nincs más dolgod, mint várni a pénzesőt, majd megtalálni a vagyon megfelelő helyét.

BAK

A Bakok racionalizmusukról híresek, és szinte soha nem lehet őket rávenni semmilyen szerencsejátékra. Ez most sem lesz másképp, ám a munka hőseként is emlegetett csillagjegy végre megkapja a kemény munkanapok méltó jutalmát. Az ősz nemcsak új kihívások tartogat, de egy nagyobb összeget is. Főnököd ugyanis megemeli a fizetésed, hogy ezzel meghálálja az elmúlt hónapok kemény munkáját.

csillagjegyek pénz
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

IKREK

A mindig tettre kész és nyughatatlan Ikrek számára egy olyan helyről érkezik bevétel, ahonnan soha nem is sejtette volna. Talán a kezdők szerencséje, talán tényleg Fortuna műve, de most minden arannyá válik, amihez csak hozzáér. Legyen szó új befektetésről vagy egy akár csak viccből kipróbált szerencsejátékról, az Ikrek csillagjegy szülöttje ősszel megsokszorozza a vagyonát.

RÁK

A Rákok nagyon jól bánnak a pénzzel, mindig addig nyújtózkodnak ameddig a takarójuk ér, és ők azok, akiknek a legnehezebb időszakokban is van több hónapra elegendő félretett pénzük. Nagy teher esik le idén ősszel a csillagjegy válláról, hiszen – szerencsére – véget ér egy régóta húzódó örökösödési procedúra. A lapok neki kedveznek, ezért a remélt összegnek csaknem duplája üti a markát.

csillagjegyek pénz
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

HALAK

A Halak teljesen kiköltekezett a nyár végére. A koronavírus utáni első teljesen szabad nyáron úgy érezte, hogy nincs mire várnia, belevetette magát az élvezetekbe. Lehet, hogy most még kissé úgy érzi, hogy meglehetősen vékony a bankszámlája, de már nem sokáig. Hamarosan egy olyan állásajánlatot kap, ami messze felülmúlja a valaha volt legnagyobb álomfizetését is.

KOS

A Kos az a csillagjegy, akik közül sokan idén nyáron mondták ki a boldogító igent. A mostani esküvői szokásnak hódolva természetesen náluk is kaparós sorsjegy volt a belépőjegy a buliba. A legtöbben olyan szerencsések voltak, hogy nem csak az életre szóló szerelmet, de a sorsjegyen nyerhető legmagasabb pénzösszeget is kifogták.

NYILAS

A Nyilas csillagjegy jellemzője, hogy addig nem nyugszik, amíg el nem éri a kitűzött célját. Azt szereti, ha minden úgy történik, ahogy ő azt eltervezte.  Biztos benne, hogy mindig ura minden helyzetnek és, hogy maximálisan fel van készülve mindenre, bármit is hozzon a sors. Azzal azonban nem számolt, hogy napvilágot lát egy olyan családi titok, ami teljesen megváltoztatja az eddigi életét. De szerencsére csak arról kell döntenie, hogy hova fekteti be az őt illető jelentős örökséget.

csillagjegy pénz
kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Ez is érdekelhet

Ezt mantrázd a tízmilliószoros napon, hogy megkapd amire vágysz!

Tízmilliószoros nap csak négy van egy évben. Érdemes kihasználni a teremtő erőt! A teljes cikket IDE kattintva olvashatod el!