Barion Pixel Ez a gyenge pontod a csillagjegyed alapján – Coloré

Ez a gyenge pontod a csillagjegyed alapján

2022. 08. 25.

A csillagjegyünk még arról is árulkodik, hogy mik a gyenge pontjaink.

Gyenge pontja sajnos mindannyiunknak van. Megesik, hogy az a feladat, ami az egyikünknek gyerekjáték, a másikunk előtt ledönthetetlen akadályként tornyosul.

A csillagjegy, amiben születtél, még erre is képes iránymutatást adni, hiszen személyiségjegyeinkből és horoszkópunkból kiderül, hogy mik a gyenge pontjaink.

csillagjegy, gyengesége
kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Kos

(03.21-04.20.)

Ha te is makacs és határozott Kos vagy, akkor nem fogsz meglepődni. Gyengeséged egyértelműen az, hogy túl önfejű és türelmetlen vagy. Gondolkodás nélkül szinte mindig fejjel mész a falnak, és csak utólag jössz rá, hogy a türelem valóban rózsát terem. Ám sajnos úgy tűnik, hogy soha nem tanulsz belőle, mert minden alkalommal elragad az indulat heve.

Bika

(04.20-05.21.)

Kedves és béketűrő természet vagy, ám ha úgy érzed, hogy betelt a pohár, hirtelen haraggal odébbállsz. Ilyen helyzetekben nehezedre esik a kommunikáció és a nyitottság, inkább a befelé fordulást választod. A te gyenge pontod az, hogy szinte képtelen vagy a konfliktuskezelésre, ha rajtad múlna, lehet, hogy már nem is lennének barátaid.

Ikrek

(05.21-06.-21.)

Ha a folyton pezsgő Ikrek havában születtél, mindenről tudni akarsz, mindenhol ott akarsz lenni, és természetesen akkor érzed jól magad, ha te vagy a társaság középpontja.  Igaz, elragadó személyiség vagy, de éppen ebből az intenzitásodból adódik a gyengeséged is. Ugyanis teljesen kiborulsz, ha valaki véletlenül egy pillanatra nem veled foglalkozik.

Rák

(06.21-07.23.)

Érzelmes vagy és odaadó. Kedvességedről és odafigyelésedről, családcentrikusságodról vagy híres. Ezt sokan csodálják benned, és vannak, akik éppen ezért szeretnek téged. Ám az érzékenységed néha bajba is sodor, hiszen előfordul, hogy olyan embereken is megesik a szíved, akik nem érdemlik meg, ezért észre sem veszed, hogy kihasználtak.

Oroszlán

(07.23-08.23.)

Egy igazi díva vagy, aki imádja a csillogást, a sikert, a divatot, az ékszereket és a szép sminkeket. Nem tudsz nemet mondani egy hívogató kirakatnak sem, valljuk be: ész nélkül költöd a pénzt. Ez bizony néha kellemetlen helyzetekbe sodor, de még egy lenullázott bankszámla sem tud kétségbe ejteni, ha elégedett vagy azzal, amit a tükörben látsz. Költekezz óvatosan!

csillagjegy, vásárlás
kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Szűz

(08.23.-09.23.)

Számodra nincs középút. Minden vagy fekete vagy fehér, és mindenben a tökéletesre törekszel. Nem elégszel meg 99%-kal, neked csak a 100% felel meg. Elsősorban magadtól várod el ezt a makulátlanságot, de a környezetedtől is megköveteled. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted, teljesen elveszíted a fejed. Hajlamos vagy ok nélkül ostorozni magad, ami hosszú távon egyáltalán nem kifizetődő. Fogadd el, hogy hibázni emberi dolog.

Mérleg

(09.23.-10.23.)

Talán nem is kell ezt túlragozni, hiszen már a csillagjegyed neve is elárulja azt, hogy mi az, amiben folyamatosan fejlődnöd kell. Ez nem más, mint a határozott döntéshozás. Ugye veled is megesik, hogy azon is perceket tudsz dilemmázni, hogy melyik fagyit válaszd… ha igen, akkor egyrészt tipikus mérleg vagy, másrészt pedig számos olyan helyzetbe kerülsz, amikor döntésképtelenséged miatt kárt szenvedsz.

Skorpió

(10.23.-11.22.)

Heves és szenvedélyes vagy, ez éppen olyan rossz, mint amennyire jó. Gyenge pontod egyértelműen az, hogy hagyod, hogy maga alá temessen az érzelmek vihara. Teljesen átadod magad a pozitív és a negatív hangulatnak is, ami miatt bizony gyakran önmagad ellenségévé válsz.

Nyilas

(11.22-12.-21.)

Elragadó személyiség vagy, akárhova mész mindenki azonnal megkedvel. A túláradó kedvességed miatt szeretnek a legtöbben. Sajno,s éppen ez okozza a vesztedet is, mert jóhiszeműséged, előzékenységed és empátiád miatt gyakran előfordul, hogy a saját vágyaid is háttérbe szorulnak. Ideje elgondolkodni ezen!

Bak

(12.21.-01.20.)

Realista vagy, két lábbal állsz a földön, és mindenhol hamar kiderül, hogy született maximalista vagy. A munkádban elismerésre és nagy karrierre vágysz, amiért képes vagy szinte bármit megtenni. Egy fenékkel aligha lehet két lovat megülni, viszont te még erre is rácáfolsz. Megrészegít a pénz és a siker, és úgy érzed, nem állhatsz meg egy pillanatra sem. Kedves Bak! A te gyenge pontod bizony az, hogy nem tudod hol a határ, és mindig túlvállalod magad.

Vízöntő

(01.20.-02.19.)

Őszinte és nyitott csillagjegy vagy. Kendőzetlenül elmondod a véleményed mindenkiről. A legtöbb esetben ezt olyan nyersen teszed, hogy egy apró megjegyzéssel is vérig sértesz másokat. Ám te képtelen vagy meghallgatni a kéretlen szavakat, szinte azonnal megsértődsz. Kiengesztelhetetlenné válsz. Gyengeséged, hogy annak ellenére, hogy milyen csípős a nyelved, te nem bírod a kritikát, és túlságosan mellre szívsz mindent.

Halak

(02.19.-03.21.)

Halk és inkább introvertált személyiség vagy, csak akkor szólalsz meg amikor kell, de akkor olyat mondasz, amit biztos, hogy mindenki hetekig netán hónapokig emleget. Hiszen mindig az előtt az ember előtt beszélsz ki másokat, aki előtt nem kellene. Gyengeséged bizony nem más, mint, hogy végtelenül pletykás vagy.

csillagjegy, pletyka
kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Ez is érdekelhet

A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint rangsorolva

Mindannyian egyediek vagyunk, de hasonló vonásainkban és szokásainkban osztozunk másokkal. Ezek a hasonlóságok néha a genetikából, néha pedig a csillagjegyeinkből származnak. Tudtad, hogy ezek a dolgok akár fizikai megjelenésünket is befolyásolhatják? A cikket IDE kattintva tudod elolvasni!