A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint rangsorolva

2022. 08. 14.

Mindannyian egyediek vagyunk, de hasonló vonásainkban és szokásainkban osztozunk másokkal. Ezek a hasonlóságok néha a genetikából, néha pedig a csillagjegyeinkből származnak. Tudtad, hogy ezek a dolgok akár fizikai megjelenésünket is befolyásolhatják?

Az, hogy milyen a zodiákusunk, milyen csillagjegyben születtünk, egy csomó dolgot meghatározhat a személyiségünkben, viselkedésünkben, adott dolgokra adott reakcióinkban, a temperamentumunkban, de akár még külső jegyeinkre is hatással lehet – legalábbis az asztrológusok szerint.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Az, hogy valaki tűz, víz, föld vagy levegő jegy, és, hogy melyik az uralkodó bolygója, befolyásolhatja, hogy mennyire vonzó mások számára. Az attraktivitás persze külső tényezőnek számít, ám valójában nagyon is belülről fakad. Ezért lehet, hogy bizonyos jegyek kifejezetten vonzóak másoknak, míg egyéb zodiákusok inkább taszítóan hatnak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ami vonzóvá teszi őket: lenyűgöző arc, gyönyörű lábak és nemes szív

A Vízöntőknek lenyűgöző fizikai megjelenésük van. Az álmodozó szemektől az éles arcvonásokig, finom hajig, határozott állkapocsvonalig és a legszebb lábakig minden megvan náluk, így a vonzalomkeltés szempontjából a legjobb állatövi jegyek. Finom személyiségjegyeik tökéletesen kiegészítik ezeket a fizikai tulajdonságokat. A Vízöntő racionális és értelmes, közvetlen hozzáállással és szívük őszinte jóságával. Náluk tudod, hogy amit látsz, azt kapod. Nincsenek játékok, nincs manipuláció, nincsenek titkok. Arra is képesek, hogy jótékonyan befolyásoljanak és motiváljanak másokat, és arra ösztönözzék őket, hogy elérjék valódi potenciáljukat.

Kos (március 21. – április 19.)

Ami vonzóvá teszi őket: Érzéki ajkak és hevesség

A Kosok eredendő vezetői tulajdonságokkal születnek. Megbízhatóak, becsületesek, és megvan a hozzáállásuk ahhoz, hogy könnyedén és hatékonyan megbirkózzanak a kihívásokkal. Vezetőképességük és sikereik a legvonzóbb állatöv jegyévé teszik őket. Fizikai tulajdonságaik tekintetében érzéki ajkaik és kiemelkedő szemöldökük a legvonzóbb jellemzőik. A temperamentumos természetük és a türelem hiánya azok a veleszületett jellemhibák, amelyek negatívan hathatnak bennük. A gyönyörű megjelenés és a gyilkosan határozott személyiség kombinációi ők.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Ami vonzóvá teszi őket: Ártatlan arc és fantáziadús elme

A Rák a legbájosabb csillagjegy, hiszen csodálatos, pompás kinézetük és ártatlan arckifejezésük azonnal kedvelhetővé teszi őket. A Rákoknak rendkívül fantáziadús és éles elméjük is van. Ez a kombináció teszi őket az egyik legvonzóbb személyiségű állatövi jeggyé. Természetüknél fogva ragaszkodóak, kapcsolataikban elkötelezettek és lojálisak. Emellett a flörtölési játékuk mindig kellemes. Az egyetlen dolog, ami ez ellen az egyébként karizmatikus csillagjegy ellen hathat, az a magas érzelmi hányadosuk. Emiatt ugyanis néha túlságosan érzékenyek, könnyebben megbántódnak, megsértődnek.

Ez is érdekelhet:

Csillagjegyek, akiknek komoly indulatkezelési problémáik lehetnek

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek rossz kedélyükről ismertek, akiket azért nem szabad provokálni, mert a legkisebb dologtól is kegyetlenül bepöccennek. Ha szeretnéd tudni, mely csillagjegyekről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!