Csillagjegyek, akiknek komoly indulatkezelési problémáik lehetnek

2022. 08. 10.

A düh néha hasznos, hogy kiadjuk a felgyülemlett feszültséget. Ám, ha valaki ezt nem tudja kontrollálni, a folytonos agresszió tönkreteheti a társas kapcsolatait.

Bár mindenkivel előfordul, hogy dühös valamire vagy valakire, vannak, akik a legkisebb kellemetlenségre is elveszítik a hidegvérüket, sőt a fejüket.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Könnyen kijönnek a sodrukból, fékezhetetlenül dühösek lesznek, és hajlamosak elveszíteni az uralmat szavaik és viselkedésük felett is. Vannak olyan csillagjegyek, amelyek rossz kedélyükről ismertek, akiket azért nem szabad provokálni, mert a legkisebb dologtól is kegyetlenül bepöccennek.

Kos

Nem tudják elrejteni érzelmeiket, és ezért láthatóan idegesek és frusztráltak lesznek, ha valami vagy valaki idegesíti őket. Mindent azonnal meg akarnak oldani és kezelni, ha máshogy nem, hát erővel és lobbanékonysággal. Nagyon tüzesek, tényleg fejjel mennek olykor a falnak, és dühük elsöprő tud lenni. Viszont az is igaz, hogy jó irányba fordítva ezekkel az energiákkal a világot is megváltják.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz

Perfekcionista lévén a Szüzek magas elvárásokat támasztanak az emberekkel szemben, és ha ezek nem teljesülnek, felháborodhatnak. Nem haboznak kritizálni, becsmérelni, letorkollni másokat, mert csak az és úgy jó, ahogy ők elgondolják. Indulataikat hajlamosak később megbánni, de bocsánatot ritkán kérnek érte.

Oroszlán

Véleményvezérek és dominánsak. Soha nem hátrálnak meg a vitában, és ragaszkodnak álláspontjukhoz. Dühükben bántó dolgokat is mondhatnak, amelyek tönkretehetik a kapcsolataikat. Uralkodó típus, nem tudja elviselni, hogy ne legyen igaza, és felbőszül, ha ellentmondanak neki. Ugyanakkor nagyon védelmező is tud lenni a saját körein belül, de elvárja a feltétlen tiszteletet.

Ez is érdekelhet

3 csillagjegy, akik rettegnek, hogy elvesztik párjukat

A párunkhoz való görcsös ragaszkodást ritkán táplálja a szerelem, fakadhat inkább birtoklási vágyból, társfüggőségből, na és a csillagjegyünkből. Ha szeretnéd tudni, mely jegyekről van szó, olvasd el a cikkünket!