Barion Pixel 3 csillagjegy, akik rettegnek, hogy elvesztik párjukat – Coloré

3 csillagjegy, akik rettegnek, hogy elvesztik párjukat

2022. 08. 05.

A párunkhoz való görcsös ragaszkodást ritkán táplálja a szerelem, fakadhat inkább birtoklási vágyból, társfüggőségből, na és a csillagjegyünkből.

Életünk során sok mindenhez ragaszkodhatunk. Vannak, akik a tárgyakhoz ragaszkodnak, magasztosan őrzik az apró relikviákat, vagy épp a kocsijukat, ruháikat imádják mániákusan. A szeretteinket már érthető okból nem akarjuk elveszíteni, és nem is szeretünk arra gondolni, hogy az életben sajnos minden véges. Azonban családtagjaink és barátaink óvása, értékelése, megbecsülése még nem jelent görcsös ragaszkodást, pusztán felmérjük, milyen fájdalmas is lenne, ha nem volnának részei az életünknek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

A párkapcsolatokban viszont megjelenik az az aspektus, amikor valaki már kissé beteges módon fél párja elvesztésétől. Ez megmutatkozhat hisztiben, ellenőrizgetésekben, féltékenységi jelenetekben, vagy akár szorongásban, érzelmi zsarolásban is. Sajnos nem a határtalan szerelem mozgatja általában ezeket a viselkedéseket, hanem valamilyen zavar a toronyban: önbizalomhiány, korábbi csalódások, gyerekkori elválási trauma, társ/kapcsolatfüggőség. Bizonyos csillagjegyek pedig halmozottan hordozhatják magukban az erre való hajlamot.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei erősek, szilárdak és határozottak, ha életcéljaikról van szó, de ami a kapcsolatokat illeti, minden lépésnél meginognak és megkérdőjelezik mindennek a biztosságát. A Bika személyiség stabilitásra, rendre és szervezettségre vágyik az életében; ennek eredményeként fél minden jelentős vagy nagyobb változástól, amely megkavarhatja kapcsolatát és valamilyen mértékű eltávolodását okozhat közte és párja között (pl.külföldi megbízatás, távmunka).

Halak

A Halak csillagjegy leginkább attól tartanak, hogy nem fogják elfogadni vagy megérteni őket egy olyan világban, amelyet gyakran keménynek és manipulatívnak éreznek. Ezért rettegnek attól, hogy szerelmük lelép. A Halak életében minden ember szó szerint a birtoklási vágyuknak tárgya. Elfogadják az embereket olyannak, amilyenek, és feltétel nélkül szeretik őket, ám nagylelkű természetük miatt sokszor sajnos elárulják őket, és megsértik az önbizalmukat, ezért gyakran aggódnak, hogy elveszítik párjukat.

Rák

A Rák csillagjegyűek túlságosan szentimentálisak, ha kapcsolatokról van szó. Ha szeretnek valakit, akkor nagyon mélyen szeretik, és mindent beleadnak a kapcsolatba, már-már esetleg túláradóan, fojtogatóan is. Állandó bennük a kétség és a félelem, hogy ha elvesztik párjukat, sosem kapnának cserébe olyan mértékű szeretetet, mint amilyet ők adni tudnak.

Ez is érdekelhet:

Ezek a csillagjegyek a legvalószínűbb, hogy megcsalják a párjukat

Csillagjegytől függetlenül a megcsalásnak számos oka lehet, a párkapcsolat ellaposodásától kezdve, a kielégítetlen szexuális vágyakon át az érzelmi elhanyagoltság érzéséig. A statisztikák szerint a Vízöntők, a Nyilasok és a Kosok a leghűségesebbek, ők nagyon ritkán csalják meg a párjukat. De akkor kik a leginkább elhajlóak? Ha szeretnéd tudni, olvasd el a cikkünket!