Barion Pixel Ezek a csillagjegyek a legvalószínűbb, hogy megcsalják a párjukat – Coloré

Ezek a csillagjegyek a legvalószínűbb, hogy megcsalják a párjukat

2022. 08. 02.

Egyszerűen kódolva van bennük és a csillagjegyükben a vadászösztön, és képtelenek nem félre-félretekinteni, ha jön egy tetszetős példány a területükre.

Csillagjegytől függetlenül a megcsalásnak számos oka lehet, a párkapcsolat ellaposodásától kezdve, a kielégítetlen szexuális vágyakon át az érzelmi elhanyagoltság érzéséig.

Brian Hartley Vf Tf9x1sly Unsplash
Forrás: Unsplash

Manapság pedig egyáltalán nem nehéz elcsábulni, hiszen telis-tele a közösségi háló a tálcán kínált lehetőségekkel, boldog-boldogtalan ráírogat az emberre, és azt sem lehet elhallgatni, hogy sok pár keres akár harmadik felet a hálószobai életük fűszerezéséhez. Az asztrológusok szerint azonban vannak olyan zodiákusok, amelyek kifejezetten élvezik a vadászatot, és nagyon nehezen szabnak gátat ösztöneiknek. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretik a párjukat, de egyszerűen képtelenek a hűségre.

A statisztikák szerint a Vízöntők, a Nyilasok és a Kosok a leghűségesebbek, ők nagyon ritkán csalják meg a párjukat. De akkor kik a leginkább elhajlóak?

Skorpió

Igazán szenvedélyes és impulzív csillagjegy, aki imád szerelmes lenni, és mindig ezer fokon ég. Mindent megtesz a párjáért, de ha valami kibillenti a harmóniájából, esetleg flörtölésen kapja a párját, vagy csak meginog az önbizalma, akkor féktelen vadászatba csap át, és képes a fél várost az ujja köré csavarni. Már csak hangulatán múlik, hogy átlépi-e végül azt a bizonyos határt.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

A felmérések szerint bármennyire is kimért, fontolgató és jár körbe például egy problémát ezer oldalról, amikor megkörnyékezik, szívesen kezd flörtölésbe, vagy akár tovább is megy. A Mérlegek olykor elfelejtik a kiszabott határokat a párkapcsolatban, ezért nem árt emlékeztetni őket időnként, hogy mit lehet, és mi számít már megcsalásnak.

Bika

A csillagjegy képviselői intenzív fizikai lények, akik sokszor túl ösztönösek, csak a testiség vezérli őket, és a hormonok könnyedén tilosba viszik őket. A Bika agya ilyenkor nem mérlegel, nem gondol a következményekre, egyszerűen csak ki akarja élvezni, amit a sors elé sodort.

Ez is érdekelhet

Ők a legönzőbb csillagjegyek az asztrológusok szerint

Az önző emberekben valami útközben kicsit félremegy. Vagy túl sok csalódás éri őket, és úgy érzik felesleges adniuk másoknak, vagy alapból hatalmas egóval születnek. A következő csillagjegyek nehezen adakoznak, nem szeretnek osztozkodni és képtelenek nem magukat tenni az első helyre. De vajon kikről van szó? Ha szeretnéd tudni a választ, olvasd el a cikkünket!