Barion Pixel Ők a legönzőbb csillagjegyek az asztrológusok szerint – Coloré

Ők a legönzőbb csillagjegyek az asztrológusok szerint

2022. 07. 29.

Adni jó, de kapni még jobb? Ezek szerint a csillagjegyek szerint mindenképpen, mert náluk az ego áll a középpontban, és csak a saját boldogulásuk után következhet bárki más.

Ha megkérdezünk egy önzetlen embert, miért segít másokon, miért helyez másokat maga elé, miért szeret annyira adni, akkor általában az az egyszerű válasz rá, hogy „mert jó érzés”.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Az önző emberekben valami útközben kicsit félremegy. Vagy túl sok csalódás éri őket, és úgy érzik felesleges adniuk másoknak, vagy alapból hatalmas egóval születnek. A következő csillagjegyek nehezen adakoznak, nem szeretnek osztozkodni és képtelenek nem magukat tenni az első helyre. De vajon kikről van szó?

Bak

A Bak csillagjegyűek szorgalmasak és ambiciózusak, mennek a céljaik elérése felé, és olykor akár másokat is odébb löknek, ha azok a boldogulásuk útjában állnak. Az a legjobb, amikor a céljaik társadalmilag is hasznosak, mert akkor végső soron segítik az embereket is. Emiatt a Bakoknak társadalmi célokat, munkával és pénzügyekkel kapcsolatos célokat kell kitűzniük. Így még akkor is, ha önzővé válnak a túlteljesítésben, az a nagyobb jó hasznára válhat.

Halak

A Halak csillagjegyében született emberek arról híresek, hogy érzelmileg érzékenyek és intuitívak. Nagyon empatikusak, és mindig meghallgatják a rászoruló barátot. De akkor miért is önzőek? Mert ha jobban megfigyeljük a Halakat, akkor elég kényelmesek és, ha nem szegeződik rájuk figyelem, akkor elodázzák a segítségnyújtást. Vagyis jó barátok, és kedves emberek, de nem önzetlenül.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy önző azáltal, hogy mindig ő akar reflektorfényben lenni, és gyakran mindent megtesz azért, hogy a legmenőbb ruhákat, a legviccesebb történeteket vagy a leglenyűgözőbb otthont tudja magáénak. Hajlamosak a vágyaikat és az érdekeiket előtérbe helyezni, mivel egyszerűen nem veszik észre, miért kellene kevesebbel beérniük. Nagylelkűségük és előkelőségük nem ismer határokat, és mindenki sütkérezhet a dicsőségükben, de azért az mégiscsak az övék. “Uralkodásuk” akár egy vacsora beszélgetés alkalmával is megmutatkozik, ugyanakkor szórakoztatóak, és akik az „udvartartásukba” tartoznak, azokat óvják, segítik.

Ez is érdekelhet

Ezek a legboldogabb csillagjegyek

Bizonyos csillagjegyek kimondottan a dolgok jó oldalát nézik és keresik. Mindenben megtalálják a hasznosat, azt, ami építi őket adott helyzetben, a nehézségekre pedig átmenetiként gondolnak és megoldandó feladatként fogják fel, amikkel csak erősödnek, fejlődnek. Ha szeretnéd tudni, mely jegyekről van szó, akkor olvasd el a cikkünket!

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-akik-onzoek/