3 csillagjegy, akik igazi drámakirálynők

2022. 08. 16.

Lételemük a hiszti és a teátrális megnyilatkozások. Ez a három csillagjegy mesterien vonja magára mások figyelmét.

Egyes csillagjegyek is tudnak drámakirálynők lenni, ami lehet szórakoztató és impulzív. A jó drámázó ügyel arra is, hogy csak annyira menjen el a teátralitásban, hogy nevessenek rajta, szórakoztasson, de véletlenül se nevessék ki. Drama queennek lenni tehát nem is olyan könnyű, és ha valaki jól akarja csinálni, ahhoz kell némi önirónia is.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán kétségtelenül az egyik legdrámaibb csillagjegy, igazi díva, akinek egy egész szobát betöltő személyisége van, ezért szereti, ha minden szem rájuk szegeződik. Még akkor is, ha nem vagy hajlamos a társasági életre Oroszlánként (igen ritka), valószínűleg a stílusoddal, személyiségeddel vagy általános életmódoddal akkor is felhívod magadra a figyelmet. Néha, ha nem érzed magad nyeregben, azaz “hatalmon”, akkor ellentéteket is szíthatsz, hogy az emberek a te verziódon szórakozzanak. Jó tanács az Oroszlánoknak, hogy sugárzó önbizalmukat pozitívan használják fel, és összpontosítsanak saját lelki békéjükre, ahelyett, hogy azon töprengenének, mit gondolnak róluk mások.

Skorpió

A Skorpióknak elég rossz hírük van, mivel elég temperamentumos jegyek. Néhány Skorpió lehet ármányos és agresszív, de a legtöbben kedves, jól alkalmazkodó emberek. Az igaz sztereotípia azonban az, hogy a Skorpiók már-már viccesen drámaiak. Például csak a drága bort isszák, látványosan cigarettáznak, harsányan nevetnek, mindenkivel flörtölnek, imádnak menőnek látszani. A Skorpiók mély érzelmekkel rendelkeznek (amelyek gyakran bőséges, kalandos szexuális kapcsolatokat eredményeznek), de gyakran túl drámaian cselekszenek, csak azért, hogy többet érezzenek, éljenek át. Felfújják a dolgokat, kiszínezik, hogy még inkább érdekes legyen az életük.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

A Halak közel olyan drámaiak, mint a Skorpiók. Tulajdonképpen vízjegyű testvérek, így bennük vannak a legerősebb érzelmek az állatövben. A Halak gyakran szelídnek és lágynak tűnnek, de valójában nagyon is vadak. Könnyen kijönnek a sodrukból, egy pillanat alatt megváltoznak, áldozatot játszanak vagy épp kitörnek, mint a vulkán. Nehezen ismeri el, ha hibázik, inkább drámával tereli el a figyelmet. A Szűz csillagjegyűek jól tudják tompítani a Halakat, ezért kellemes párost alkothatnak és a Szűz energiái segítségével a Halak könnyebben megőrzi belső harmóniáját.

Ez is érdekelhet

Ez a 3 csillagjegy biztosan élvezi az augusztust

Az ősz sok változást hoz a természetben és az ember lelkében is, ezért nem mindegy, mennyire töltődünk fel a nyáron, mennyit pihenünk, mennyire készülünk fel az előttünk álló kihívásokra. Vannak csillagjegyek, akik végig bulizzák ezt az időszakot, kiélvezik a fesztiválokat, de akadnak olyanok is, akiknek sokkal nagyobb szükségük van az augusztusi elcsendesedésre. Ha szeretnéd tudni, mely jegyekről van szó, olvasd el a cikkünket!