Ez a 3 csillagjegy biztosan élvezi az augusztust

2022. 08. 13.

Elszaladt a nyár és hamarosan indul az őszi mókuskerék. Előtte azonban még van idő némi befelé figyelésre a csillagjegyeknek.

Az ősz sok változást hoz a természetben és az ember lelkében is, ezért nem mindegy, mennyire töltődünk fel a nyáron, mennyit pihenünk, mennyire készülünk fel az előttünk álló kihívásokra. Vannak csillagjegyek, akik végig bulizzák ezt az időszakot, kiélvezik a fesztiválokat, de akadnak olyanok is, akiknek sokkal nagyobb szükségük van az augusztusi elcsendesedésre.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

A levegő csillagjegyű zodiákusok jobb, ha nyár végére félre teszik a nagy társasági eseményeket és partikat, mert konfliktusaik származhatnak belőle. Nekik ajánlott most a visszavonulásra, elmélyedésre koncentrálni, és ezek a jegyek a Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűeknek ebben a hónapban a nap bolygó az otthon és a család negyedik házába költözik az asztrológia szerint, előtérbe helyezve a kommunikáció, a szolgálatkészség és a termelékenység iránti igényeket. Az Ikrekre a Szűz energiái hatnak augusztusban, mindketten a Merkúr uralma alá kerülnek. A Szűz energia sokkal technikaibb, és megkívánja, hogy lassítsunk, és fontossági sorrendbe állítsuk a dolgokat, amiért az Ikrek nem feltétlenül rajonganak. Pedig most itt a tökéletes alkalom arra, hogy otthonukban rendezkedjenek az Ikrek, vagy segítő kezet nyújtsanak egy családtagnak, és bármihez, ami belső motivációból adódó produktivitást eredményez.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

Augusztus 22-e után az Oroszlán hatása elmúlik, ez az időszak kifejezetten jó a Mérlegeknek az öngondoskodás kifejezésére. A kapcsolatorientált Mérlegek csillagjegyűeknek ez az időszak kissé elszigetelőnek tűnhet, de ez a tökéletes idő arra, hogy befelé forduljon, pihenjen, és a mentális egészségére összpontosítson, mielőtt beköszönt az ősz.

Vízöntő

A Vízöntőnek viszont augusztus végén ideje átgondolni kapcsolatait, felülbírálnia kötődéseit másokkal. A Szaturnusz uralta jegy hajlamos a határait fluidan tartani, mindenkinek segíteni, olykor olyan dolgokat vállal el, amik nem az ő boldogulását szolgálják, esetleg engedi másoknak, hogy átlépjenek a határain, amiken már nem lenne komfortos neki. Éppen ezért a Vízöntők gondolják át terveiket, ígéreteiket és kapcsolatrendszereiket, mert az őszre csak úgy töltődhetnek fel, ha nem mindig mások igényeit akarják kiszolgálni és szem előtt tartani.

Ez is érdekelhet:

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint

Valamilyen megfoghatatlan természetes szimpatikusság jellemzi őket. Bárki lehet bájosabb és karizmatikusabb számunkra másoknál, néhány ember azonban természetes módon ilyen a születési dátumának köszönhetően. Az asztrológusok szerint a legbájosabb csillagjegyek uralkodó bolygójuktól kapják ezt a tulajdonságot. Ha szeretnéd tudni, mely jegyekről van szó, olvasd el a cikkünket!