Barion Pixel A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint – Coloré

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint

2022. 08. 07.

A legbájosabb csillagjegyek képesek másokat is magukhoz vonzani. Úgy tűnik, ismerik a megfelelő szavakat, hogy maguk mellé állítsanak bárkit, könnyen barátkoznak, és nehéz rájuk sokáig haragudni.

Valamilyen megfoghatatlan természetes szimpatikusság jellemzi őket. Bárki lehet bájosabb és karizmatikusabb számunkra másoknál, néhány ember azonban természetes módon ilyen a születési dátumának köszönhetően. Az asztrológusok szerint a legbájosabb csillagjegyek uralkodó bolygójuktól kapják ezt a tulajdonságot.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

A báj esetén a Vénuszra, a kacérság és szépség bolygójára hivatkozhatunk a szakértők szerint. A Vénusz által uralt jelek, mint a Bika és a Mérleg, az anyabolygó kecsességével, bájjal és flörtölési képességgel rendelkeznek, még akkor is, ha ezt különböző módon fejezik ki. A beszédes Merkúr , a vidám Jupiter és a ragyogó Nap által uralt jelek szintén elbűvölőek mások számára.

Mérleg

Levegő jegyként a Mérleg nagyon elegánsan és ékesszólóan fejezi ki varázsát, könnyen tud elbűvölő lenni nyilvános és társasági helyzetekben is. Az összes csillagjegy közül a Mérleg valószínűleg megnyerné a legbájosabb csillagjegynek járó díjat. Nemcsak a Vénusz uralja a jegy szülötteit, hanem egyéb kardinális légjelek, amik miatt mesterien tudnak kommunikálni és csábítani a zodiákus szülöttei. Bár nagy csábítók, a Mérlegek kedvesek, tisztességesek, és értékelik a harmóniát kapcsolataikban. Biztosak akarnak lenni abban, hogy mindenkivel igazságosak, ezért kedvelik őket annyira.

Bika

Mint minden földi jegy, a Bika is szorgalmas, gyakorlatias és megalapozott, néha makacs, ám az uralkodó Vénusznak köszönhetően a Bikának megvan az a természetes képessége, hogy a maga módján elbűvöljön. Lendületesek, masszívak és segítőkészek, van bennük egyfajta „Megmentelek!” típusú báj. A Bika olyan személy, akire számíthatsz, aki segít kiválasztani egy olyan ruhát egy nagy eseményhez, amely nemcsak jól néz ki, de jó érzéssel is tölt el. Őszinték, megbízhatóak és hűségesek, ami a maguk módján elbűvölővé teszi őket.

Ikrek

Az Ikrek tudják, hogyan kell kimondani az igazságot úgy, hogy az segítsen elérni a céljukat. Soha nem keresgélik a szavakat, hogy kifejezzék, amire szükségük van, de vigyázniuk kell, nehogy túl sokat mondjanak, különben tönkreteheti az ügyüket. A bájaik tehát nem mindig érdek nélküliek, ennek ellenére nagyszerű társaságok. Az Ikrek arról is ismertek, hogy személyiségüknek különböző aspektusai vannak – és néha nem tudni, melyik verziójukat kapjuk meg. Nagyon alkalmazkodóak, és tudják, hogyan kell olvasni az emberekről, így bárkiről “le tudják varázsolni a nadrágot”, akivel találkoznak.

Ez is érdekelhet:

3 csillagjegy, akik rettegnek, attól hogy elvesztik párjukat

A párunkhoz való görcsös ragaszkodást ritkán táplálja a szerelem, fakadhat inkább birtoklási vágyból, társfüggőségből, na és a csillagjegyünkből. Ha szeretnéd tudni, kikről van szó, olvasd el a cikkünket!