Barion Pixel Ilyen smink illik hozzád a csillagjegyed alapján – Coloré

Ilyen smink illik hozzád a csillagjegyed alapján

2022. 09. 24.

A csillagjegyünk nemcsak a habitusunkat és személyiségjegyeinket predesztinálja, hanem azt is, hogy hogyan szoktuk hangsúlyozni a szépségünket. Most elmondjuk, milyen smink illik hozzád!

A smink igenis öltöztet, és fontos része egy nő megjelenésének. Az, hogy milyen sminket választunk, nagyban függ attól, hogy milyen alkalomra készülünk, vagy, hogy milyen outfitben jelenünk meg. Ám az már a csillagokban rejlik, hogy melyik sminktípust használjuk leggyakrabban és mi tükrözi leginkább a személyiségünket.

Ha még nem találtad meg a saját stílusod, és reggelente sokat tanakodsz azon, hogy a szemeidet vagy az ajkaidat hangsúlyozd-e, akkor a legjobb helyen jársz.

Megmutatjuk neked, hogy hogyan sminkelj a csillagjegyed alapján

smink csillagjegyek
Megmutatjuk neked, hogy hogyan sminkelj a csillagjegyed alapján. / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Kos

(03.21.-04.-20.)

Ha Kos csillagjegyben születtél, a természetesség híve vagy, de imádod az extravagáns kiegészítőket és az erős, élénk színeket. Annak érdekében, hogy éned mindkét oldala érvényesülni tudjon, válassz natúr kozmetikumokat, és bátran használd a harsány szemhéjpúdereket, akár a hétköznapokban is. Ki fogja emelni különleges szépséged, de mégsem érzed úgy, hogy túllőttél volna a célon.

Bika

(04.20.-05.21.)

Ha Bikaként éled az életed, akkor már gyerekkorod óta erősen vonzódsz a művészetek, főleg a festékek és a ceruzák iránt. Tini korodtól kezdve imádod festeni magad, annak idején gyakran elloptad anyukád sminkjeit is. Felnőtt nőként pedig azt vallod, hogy a szépséget ki kell emelni. Szerinted badarság, hogy a füstös szemhez nem lehet erős rúzst feltenni. Imádod az extra sminkeket, és a legtöbb baráti összejövetelre is olyan make upot álmodsz meg magadnak, mintha egy díjátadó gálára készülnél.

Ikrek

(05.21.-06.21.)

Ikrekként a folyamatos feltűnést keresed. Harsány személyiséged és figyelemfelkeltő megjelenésed okán mindenki azonnal megjegyez. Ha sminkről van szó, az intuíciódra bízod magad. Te vagy az az ember, aki imádja a kísérletezést, és néha egy barackszínű rúzzsal húzod ki a szemed. Neked még ez is jól áll. Így hát kedves Ikrek, jó hírünk van számodra: neked szó szerint minden jól áll. Válogass nyugodtan a színes paletták és élénk rúzsok között, és használd őket az aktuális hangulatod szerint. Ne aggódj, nem fogsz magadból bohócot csinálni, mert mindig tudod, hogy hol van a határ.

Rák

(06.21.-07.23.)

Az érzelmes Rák egyáltalán nem feszeng amiatt, ha smink nélkül kell kilépnie az utcára. Sőt, felszabadultan ébred, amikor tudja, hogy aznap bizony nem kell majd a sminkecsetekkel bajlódnia. Most biztos, hogy egyetlen Rák sem fog meglepődni, de számodra a legtökéletesebb választás egy CC-krém és egy bársonyos fénylő szájfény.

smink csillagjegyek
Számodra a legtökéletesebb választás egy CC-krém és egy bársonyos fénylő szájfény. / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Oroszlán

(07.23.-08.23.)

A szexi és dögös Oroszlán élete a csábításról szól. Kedves Oroszlán, így nem csoda, hogy a mindened a műszempilla és a hatalmas füstös tekintet. Az ajkaidat csak ritkán fested ki, de ez nem is baj, hiszen az igéző szemeidbe minden kiszemelted azonnal beleszeret. Mivel jól is bánsz a sminkekkel, ezért legyél továbbra is magabiztos, és ne sajnáld a szebbnél szebb árnyalatokat.

csillagjegyek smink
A mindened a hatalmas füstös tekintet. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Szűz

(08.23.-09.23.)

A Szűz csillagjegy szülöttje sajnos tényleg nem tudja, hogy mi is áll neki jól, ezért gyakran megesik vele, hogy kudarcba fulladnak a sminkelési ambíciói. Mivel meglehetősen visszafogott személyiség és a natúr színek szerelmese vagy, ezért az alapozó és a szempillaspirál mellé válassz egy púderes hatású könnyed nude rúzst. Hidd el, a kevesebb néha több!

Mérleg

(09.23.-10.23.)

A Mérlegek a legtöbb esetben nagyon keveset foglalkoznak azzal, hogy mit gondolnak róluk mások. Éppen ezért nagyon szélsőséges sminkelési szokásaik is lehetnek. Olykor heteken át smink nélkül élik az életüket, máskor pedig a legnagyobb divatlapok is megirigyelnék a sminkkölteményüket. Érdemes mégis megtalálni az arany középutat, és kialakítani egy egyszerű, mégis hatékony sminkrutint. Legyen egy szuper alapozód, egy jól pigmentált pirosítód, egy szemöldökceruzád és egy színezett ajakápolód. Ez az igényes és mégsem túlzó összehatás tökéletes lesz számodra.

Skorpió

(10.23.-11.22.)

Kedves Skorpió, te vagy az, akire aztán a legirigyebbek a nőtársai. Nem is akármi miatt, ugyanis te birtokában vagy a tökéletes tusvonal technikájának. Autóban, menet közben, sőt, félhomályban is képes vagy tökéletes tusvonalat húzni. És nem is kell ennél több. Egy tusvonal egész napra megadja azt az erőt, amitől úgy érzed, hogy elpusztíthatatlan vagy.

smink csillagjegyek
Birtokában van a tökéletes tusvonal technikájának. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyilas

(11.21.-12.21.)

A Nyilas számára a bőrápolás maga a smink. Nem szereti a nagy sminkeket, sőt, ő az a nő, akinek tényleg csak egy púdere és egy szemceruzája van. Kedves Nyilas, elárulunk egy titkot: neked nem is kell ennél több. A tökéletes és makulátlan arcbőr már önmagában felér a legszebb sminkkel. Egy leheletnyi púdert és egy kevés szemfestéket pedig senki sem fog rajtad észrevenni, de a te magabiztosságadnak mindenképpen jót tesz.

Bak

(12.21.-01.20.)

A Bakok mindig is tudták, hogy mi az elegancia. Ha te is egy Bak hölgy vagy, akkor azt tanácsolom, hogy továbbra is hallgass a belső hangra, ami azt súgja, hogy a kevesebb néha több. Egy kevés alapozó, egy szemöldök kiemelés és egy vörös rúzs számodra a telitalálat.

smink csillagjegy
Egy vörös rúzs számodra a telitalálat. / kép forrása: Shutterstok / Puzzlepix

Vízöntő

(01.20.-02.19.)

A Vízöntők a szabadság szerelmesei. Gyűlölik, ha valaki megmondja nekik, hogy mit hogyan kell csinálniuk. Úgy vélik, hogy egy nő akkor is nő, ha soha nem használ sminket. Ezért veled gyakran megesik, hogy smink nélkül, egy fényvédő krémet felkenve indulsz el otthonról. Irtózol az erős rúzsoktól és az összecsomósodott szempilláktól, ezért mi is inkább azt tanácsoljuk, hogy maradj a természetes szépségednél, és ne akarj megfelelni senkinek.

Halak

(02.19.-03.21.)

A Halak csillagjegy szülöttjei azok, akik a sarki kisboltba se mennek le smink nélkül. Pillanatok alatt képesek feldobni a legmenőbb sminket, és soha nem lőnek túl a célon. A Halak hölgyek sminkes fiókjában ugyan minden megtalálható, de a legtöbbet a rózsaszínes pirosítót, a föld színekben pompázó szemhéj púdert és a már ezerszer újravásárolt matt rúzsokat használják.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix