Barion Pixel Ez a kutyafajta illik hozzád a csillagjegyed alapján – Coloré

Ez a kutyafajta illik hozzád a csillagjegyed alapján

2022. 09. 06.

Csillagjegyed elárulja, hogy milyen kutyát válassz!

Csillagjegyed azt is megmondja, hogy ki lesz a leghűségesebb társad.

Azt már korábban is leszögeztük, hogy kutyák nélkül ugyan lehet élni, de nem érdemes. A kutya nemcsak az ember legjobb barátja, hanem a leghűségesebb társa is. Egyes kutyatrénerek azt mondják, hogy a kutya a tükör, ami visszatükrözi a gazda személyiségét. Ezért is érdemes olyan kedvencet választani, aki a leginkább passzol hozzánk és az életformánkhoz.

A legtöbben bele sem gondolnak abba, hogy egy aktív állatot bizony csak naponta többszöri, akár több órás sétával lehet csak lefárasztani. Ez egy lusta vagy elfoglalt gazdi számára bizony nagyon kellemetlen lehet hosszútávon, hacsak nem vált életmódot a kedvence kedvéért. De jobban belegondolva, fordítva sem sülne el jól a dolog, hiszen egy aktív, sportos személy mellé egy folyton aludni vágyó lusta kutyus, aki irtózik a túrázástól, igazi büntetés volna.

Szóval, kedves kutyára vágyó leendő gazdik, érdemes ezt a kérdést alaposan átgondolni, mielőtt ellátogatnánk egy tenyésztőhöz vagy egy menhelyre.

A jó hír az, hogy csillagjegyünk még ebben is a segítségünkre van, hiszen horoszkópunk megmondja, hogy milyen kutyafajta illik leginkább a temperamentumunkhoz.

csillagjegy kutya
Csillagjegyed alapján ez a kutyafajta illik hozzád.kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Csillagjegyek és kutyáik

Kos

Mivel te is céltudatos vagy, ezért az a legjobb, ha egy olyan kutyafajtát választasz, aki ugyanolyan strapabíró, mint te. A leghűségesebb társad egy németjuhász lesz.

Bika

Imádod a szépséget, egy igazi királynőnek érzed magad, de nagyon karakteres is vagy. Ki más is lenne a legjobb barátod, mint egy édes kis corgie. A fajtáról köztudott, hogy a királynő is ezt választotta. Imádni fogod az édes kis pofiját, hiszen felnőtt korában is olyan pajkos, akár egy kölyökkutya.

csillagjegy kutya
A Bikához egy corgie illik legjobban. kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Ikrek

Az életvidám csillagjegy szülötteként nagyon fontos, hogy olyan kutyát válassz, aki mindenben a partnered lesz és bárhova magaddal viheted. A westie-k igazi partyarcok, szóval ha jót akarsz magadnak, szeress bele egy fehér kis ördögbe, aki ugyanúgy a társaság középpontja lesz mindig, akár csak te.

Rák

Az érzelmes Rákok számára egy olyan kutya a legmegfelelőbb, aki épp ennyire vágyik a szeretetre. Egy családcentrikus golden retriever szó szerint a négy lábú társad lesz. A családodat és téged is imádni fog, úgy, ahogy neked is egyértelműen a család az első.

csillagjegy, kutya
A Rákok egy golden retriverrel lesznek a legboldogabbak.kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Oroszlán

A szenvedélyes csillagjegy számára olyan kutya lesz a befutó, akibe – úgy ahogy a gazdájába – mindenki első látásra beleszeret. Mi több, egy igazi kis diktátor, aki minden helyzetben képes érvényesíteni az akaratát. Hidd el, akkor jársz a legjobban, ha egy foxival térsz haza!

Szűz

Precíz és rendmániás vagy, ezért semmiképpen se tedd le olyan kutya mellett a voksod, aki pillanatok alatt szétkapja a lakásodat. Mivel egyébként sem vagy egy izgő-mozgó személyiség, és túrázni is csak tíz évente egyszer merészkedsz el, ezért a kissé lusta angol bulldog lesz a legjobb barátod.

csillagjegy, kutya
A Szűznek egy angol bulldog lesz a legjobb barátja.kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Mérleg

A döntések királyai abban is biztosak, hogy milyen kutyát szeretnének. Szinte száz százalék, hogy már gyerekkorod óta egy skótjuhászra vágysz. A stabilitás, a biztonság és a hűség szimbólumai, ezért tényleg neked teremtették.

Skorpió

A legszenvedélyesebb csillagjegy, a Skorpió számára szinte elképzelhetetlen, hogy legyen valaki, aki maga elé kerüljön a fontossági listán. Ám úgy tűnik, hogy a pihe-puha bundába bújt, mégis akaratos bichon bolognese még ezt is képes elérni. A kutyatartás ugyan nagy felelősséggel jár, de ne aggódj, szuper gazdi leszel.

csillagjegy, kutya
A Skorpiót egy bichon bolognese veszi le a lábáról.kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyilas

Vidám és intelligens személyiségként nagyon fontos számodra, hogy olyan négylábú társad legyen, akire minden helyzetben számíthatsz, és aki hozzád hasonlóan minden helyzetben pontosan tudja, hogy hogyan kell viselkednie. A gyorsan tanuló és nagyon okos vizsla lesz a te tökéletes szőrös barátod.

Bak

A csillagjegyben születettek igazi karrieristák. Ám nemcsak maguktól várják el a maximumot, hanem a környezetüktől is. Ezért, ha nem egy gyorsan tanuló, okos és intelligens kutyát választasz, egy életre elmegy a kedved az állattartástól. Jobb, ha megfogadod a tanácsunkat, és egy labradort választasz, aki éppen olyan maximalista és stréber mint, te.

Vízöntő

A Vízöntőről mindenki tudja, hogy nem bírja a kötöttséget, imád szabadon élni és senkitől sem viseli el, hogy rövid pórázon tartsa. Ám szerencsére ő sem rángat senkit a nyakörvénél fogva. Akik ezen csillagjegy alatt születtek tökéletes pulis gazdik. A puli mindig tudni fogja, hogy hol van a határ, és sosem megy attól távolabb, mint ahol még látja a gazdáját.

Halak

Az érzékeny Halaknak egy igazi kis ölelgetni való házikedvencre van szüksége. Nincsenek nagy elvárásai és az sem érdekli, ha a kedvence nem a legjobb házőrző vagy nem hozza vissza a labdát. Ő csak egy puha kis ölebre vágyik, akit bármikor babusgathat. Téged, egy törpespicc fog igazán boldoggá tenni.

csillagjegy, kutya
A Halak csillagjegy szülöttének egy pihe-puha törpespiccre van szüksége.Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix