Lady Gagának nem mindegy, mikor turnézik – Ezek a hírességek hisznek az asztrológiában

2022. 11. 04.

Van, aki hisz a horoszkópban, vagy abban, hogy a csillagok állása befolyásolja a sorsunkat, mások messziről elkerülik a lapok ezotéria-rovatát és a jósokat. A hírességek között is bőven akadnak mindkét féléből, most öt olyan celebet hoztunk, akik az első csoportba tartoznak.

Lady Gaga

Az asztrológia-hívó hírességek egyike az Oscar-díjra jelölt, rekordokat döntögető énekesnő, Lady Gaga, aki március végén született, így tehát Kos. Kíváncsi, energikus és lelkes személyiség, aki bevallotta, hogy mindig segítségül hívja az asztrológiát, amikor úgy dönt, turnéra indul. Mivel sokat aggódik azon, hogy melyik a legmegfelelőbb időpont a fellépéseihez, ezért rendszeresen konzultál “spirituális csapatával”, hogy úgy tervezzék meg turnédátumait, hogy semmiképp se érhesse semmilyen balszerencse azok során.

Nancy Reagan

nancy reagan hírességek
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

A Rák jegyében született amerikai filmcsillag, egyben az Egyesült Államok 40. elnökének, Ronald Reagannak a felesége annak idején nyíltan vállalta, hogy asztrológus segítségét kérte számos esetben. Bár évek óta konzultált vele, csak férje sikertelen merényletét követően kezdett el még jobban érdeklődni az asztrológia iránt. Sok konzervatív szavazó a közösségük erős keresztény hite miatt elítélte ezt, de Nancy ennek ellenére – sok hírességhez hasonlóan – továbbra is a híres asztrológus, Joan Quigley segítségét kérte abban, hogy végigvezesse őt és férjét az életükön.

Angelina Jolie

angelina jolie asztrológia
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Az A-listás hírességek közé tartozik a buddhista asztrológia nagy rajongója, a mindig kiegyensúlyozottnak látszó Angelina Jolie. A színésznő az Ikrek jegyében született, és a hozzá közel álló források szerint a bolygók elhelyezkedését használja élete kulcsfontosságú pillanatainak ütemezésekor. Állítólag egy buddhista szerzetes tanácsait fogadta meg akkor is, amikor esküvője dátumáról döntött. Sőt, az a pletyka is terjed, hogy Angelina jobban szeretné, ha olyan napokon jelennének meg filmjei, amelyek egybeesnek a kedvező asztrológiai előrejelzésekkel.

Jennifer Lopez

jennifer lopez asztrológia
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

JLo Oroszlán, ami melegszívű és tett-orientált emberré teszi, akit az a vágya vezérel, hogy szeressék és csodálják. Sok Oroszlán emiatt az előadóművészeti pályát választja, ami a színész-énekesnő esetében is pontosan így van. Korábbi interjúiban elmondta, hogy az asztrológia iránti szeretete abból fakad, hogy mindent meg akar tenni azért, hogy többet megtudjon a jövőjéről. Rendszeresen találkozik Jae Rae-vel, a hírességek kedvenc jósával, aki tarotkártya-olvasó, médium és spirituális szakértő is.

Kim Kardashian

kim kardashian asztrológia
Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Kim a Kardashian család leghíresebb tagja és egy Mérleg, egy könnyed, vonzó és kényelmet szerető csillagjegy. Egyszer azt is nyilatkozta, hogy férje, Kanye West Ikrek, ami tökéletesen illik a Mérlegekhez – kár, hogy visszanézve ez egyáltalán nem bizonyult igaznak. Sőt, egyes asztrológusok így utólag be is bizonyították, hogy meg volt írva a csillagokban a válás. Kérdés, hogy akkor kinek is higgyen az ember, ha már a hírességek is pórul járnak…

Forrás: ITT, ITT