Barion Pixel 3 csillagjegy, akik mindenkinél érzelmesebbek – Coloré

3 csillagjegy, akik mindenkinél érzelmesebbek

2023. 02. 20.

Az asztrológusok álláspontja az, hogy a Víz csillagjegyek a legemocionálisabbak, míg a Lég jegyek a legkevésbé. De vajon konkrétabban, hogyan is alakul az érzelmi ranglétra a zodiákusok között.

Sírni egy romantikus filmen? Hiszti rohamot kapni egy elfelejtett évforduló kapcsán? Elolvadni a kiscicás, kisbabás videók láttán a közösségi médiát nézve? Féltékenységi jelenetet rendezni egy idegen miatt? Az erős érzelmek igazán sokféleképpen, széles skálán megmutatkozhatnak. Lehetnek nagyon pozitívak, például, ha valaki annyira empata, hogy megérinti mindenki története. De lehetünk negatív értelemben is érzelmesek, amikor mondjuk a zöld szemű szörny indítja el bennünk a kiáradást.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

A Víz csillagjegyekre általánosan igaz, hogy elárasztják az érzéseikkel a környezetüket, olykor akár túl soknak is bizonyulnak. A Tűz csillagjegyek kiégethetnek másokat az érzéseikkel, de az érzelmi energiájukat gyakran szexbe, kontakt sportba vagy épp a karrierépítésbe forgatják vissza, és így ügyesen hasznosítják.

A Földi jegyeket nem zavarhatják meg az érzelmek, mivel számukra az elsődleges a testi kényelem, a belső egyensúly és a produktivitás.

A Légi jegyeknek pedig szinte nincsenek is érzéseik, vagy alig mutatják ki. Nem bírják a drámát, vagy azt, ha meg akarják hatni őket Racionálisak, az elméjük kontrollja alatt.

Rák

A Rák a legemocionálisabb csillagjegy. A jegyet a Hold uralja, az összes égitest közül a leghangulatosabb. A Rák mindent érez és megérez, jó empata, és szeretne mindenkivel kedves lenni. A Rák ugyanakkor küzd is a sok érzelemmel, mert mindenkinek meg szeretne felelni, ezért sok apró karc, sérelem van a lelkén. A csillagjegy képviselői gyakran kiszolgáltatják magukat másoknak, alárendelt szerepet vesznek fel, mert azt érzik, ha nem így tennének, nem szeretnék őket eléggé. Híres Rák jegyű Ariana Grande és Tom Hanks.

Halak

A Halak a dobogó második fokán állnak, gyöngédek, megértőek, sokszor gyermekkori trauma is megbújik a felszín alatt náluk, mivel már gyermekként sem tudtak megküzdeni az érzéseikkel vagy mások negatív érzelmével. Képesek annyira empatikusak lenni, hogy átveszik mások rossz élményét és az abból fakadó érzéseket, amitől aztán ők érzik majd teljesen padlón magukat. A Halak érzelmileg intuitívak, ha pedig nagyon kisiklanak, hajlamosak lehetnek szenvedélybetegségbe menekülni vagy akár egy vallási szektába. A hírességek között Justin Bieber képviseli a jegyet.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió

Sokan nem gondolnák a támadó és vérmes Skorpiókról, hogy nagyon is érzelmesek. A Skorpió semmit sem vesz félvállról, ezért a legtöbben inkább szűk baráti kört tartanak fenn, akik hűséget, diszkréciót és feltétlen kötődést vállalnak irányukba. Amikor meg tudják fogalmazni fájdalmukat, lelki bánatukat, olyankor jól segíthetik a többieket, hogy azok kevésbé érezzük magunkat egyedül, és ezáltal uralják is a saját nehézségeiket. A Skorpió képes tehát előnyt kovácsolni a megélt, mély érzelmekből, akkor is, ha negatívak.

Borítókép forrása: Unsplash