Barion Pixel Csak semmi érzelem! Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé emocionális – Coloré

Csak semmi érzelem! Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé emocionális

2023. 02. 19.

Ezektől a csillagjegyektől senki ne várja el, hogy sírjanak az esküvőjén, netán, hogy felfedjék legsötétebb titkaikat vagy szerelmi életüket.

Valószínűleg mindenki ismer több olyan embert (csillagjegyet), akik kívül viselik a szívüket, vagyis egy pillanat alatt kikerekedik a szemük, leesik az arckifejezésük, ha bántó híreket hallanak, hüppögni kezdenek és minden összejövetelen kiöntik érzéseiket a legközelebbi embereknek. Azonban ismerjük azokat a típusokat is, akik ezzel teljesen ellentétes magatartást tanúsítanak. Ahelyett, hogy megmutatnák belső világuk apró szépségeit, hidegnek tűnnek, mint a jégcsap, de legalábbis rendkívüli módon képesek uralni és kordában tartani érzelmi élményeiket.

csillagjegy, érzelem
Forrás: Unsplash

Vízöntő

A legkevésbé érzelmes csillagjegyek egyik dobogós helyén a Vízöntők állnak, mint pl. Oprah Winfrey. Ők igazából tudományos távolságból élik meg az érzelmeket, mint egy topográfiai térkép egy bolygóról, amelyről olvastak, de valójában soha nem látogattak meg. Jobban megérinti őket a kollektív szorongás, a világ bajai, mint egyetlen egyén személyes sorsa. Nagyszerű humanitáriusok, szeretnek nagy és látványos gesztusokat tenni embertársaik felé, de ez sokszor az elme játéka, mintsem a léleké.

Bak

A Bakok, mint Kate Middleton is, mindig is kiemelten küzdenek azért, hogy meglássák az érzelmek megnyilvánulásában rejlő értéket vagy annak megtérülését az emberek számára. Mondhatni stratégiailag érzelmeskednek. Nehezen foglalnak állást, mert érzelmeikkel ellentétbe kerül ítélkező hajlamuk. Nem akarnak bántani másokat, attól rosszul érzik magukat, ugyanakkor kiborítja őket, ha valaki jelenetet rendez, vagy manipulálni készül őket. A végletekig törekednek a kiegyensúlyozottságra és a külső tökéletességre. Ebbe pedig nem férnek bele az érzelmi hullámok.

Bika

A Bika csillagjegyű személy túlságosan elfoglalt a felfelé irányuló törekvései miatt ahhoz, hogy a szív bonyolult dolgaival foglalkozzon. Őket sokkal inkább foglalkoztatják a pénz, az anyagi javak és a személyes erőforrások, mint a kedveskedés, empátia, a másokkal való törődés. A Bika szimbólum az erőt és a stabilitást képviseli, ami lehetővé teszi a folyamatos előrehaladást a hatalomra való törekvésben, miközben nem törődnek mások érzéseivel. Ahelyett, hogy kérdéseket tennének fel kollégáik hobbijairól és kapcsolatairól, nagyobb valószínűséggel csevegnek arról, hogy mely tanfolyamokon vesznek részt, és, hogy miként lehetne növelni a cég produktivitását. Híres Bika Cher, aki lássuk be, igen sokra is vitte.

Borítókép forrása: Unsplash