Barion Pixel Ez a négy csillagjegy sosem elégedett az életével – Coloré

Ez a négy csillagjegy sosem elégedett az életével

2023. 02. 15.

Vannak olyan emberek, akik soha nem elégedettek. Függetlenül attól, hogy mennyit érnek el vagy mekkora sikert értek el, úgy tűnik, soha nem tapasztalják meg az elégedettség érzését, amely lehetővé tenné számukra, hogy élvezzék munkájuk gyümölcsét – ez pedig az asztrológia szerint a csillagjegytől is függ.

Egyes csillagjegyek számára az örökös elégedetlenség a saját maguk számára felállított irreális mércének köszönhető, mivel olyan “valóság” alapján ítélik meg magukat, amely csak a saját elméjükben létezik. Mások számára a mélyen gyökerező félelemből fakad, mintha mindig arra számítanának, hogy minden, amit megszereztek, bármelyik pillanatban összeomolhat és elveszhet. Az ilyen gondolkodásmód sokszor a születéskori csillagjegy következménye, és bár ezeknek a tulajdonságoknak a szintje bármely jegyben változhat, ez a csillagjegy jel az, ahol a legnagyobb valószínűséggel megtalálható.

Bak (december 22-január 19.)

A Bak soha nem elégedett, mivel igen magasra állítja a mércéit. Hozzállásuk szerint minden elért eredmény „jobb is lehetne”. Soha nem szánnak időt arra, hogy élvezzék sikereiket, egyre csak keményebben dolgoznak, és nem tartják elég jónak az elért eredményeiket. A szórakoztatóipar, például a filmek vagy a zene területén ez egy végeláthatatlan küldetéssé válik, ahol „csak annyi vagy, amennyire jó” a legújabb munkád. 

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

A Szűz a csillagjegyek perfekcionistája, így nem meglepő, hogy soha semmi sem elég jó nekik. A Szűz élete a legapróbb részleteken való végtelen finnyáskodást foglal magában. Emiatt a tulajdonságuk miatt ritkán érik el az elégedettség érzését, ha egyáltalán elérik. Még az alkohol- vagy kábítószer-függőségben szenvedő Szűz is talál okot a panaszra ha épp egy luxus rehabilitációs intézményben tartózkodik, pedig közben sokkal fontosabb gondjai vannak.

Ikrek (május 21-június 20.)

Az Ikrek egyik legnagyobb problémája, hogy könnyen unatkozik. És mint ilyen, vannak elégedett pillanatai, de ez múlandó, boldogságukat gyorsan beárnyékolja valami más. Ahhzo hasonlítható, mint amikor az ember leül és megrendeli a kedvenc ételét egy étteremben, de valaki más tányérjára néz, és azt kívánja, “bár inkább azt rendeltem volna”. A kimaradástól való félelem és a képzeletükben létező megbánás az, ami az Ikreket eltántorítja attól, hogy igazán elégedettnek érezze magát.

Kos (március 21.-április 19.)

A Kos célja, hogy a legjobb legyen, ezért az élete egy végtelen harc a felsőbbrendűségért, ahol nincs idő pihenni. Nemcsak emiatt, hanem a kihívás és a kockázat iránti igénye miatt is olyan életet él, amelyben mindig előre kell készülni. A Kos számára az izgalom könnyen elmúlik, és ez az élet minden területére kiterjed, beleértve a romantikát is. E tény néhány Kost kábítószer-függőséghez vezetheti, ahol mindig többre és többre vágyik.

Forrás: medium.com