Barion Pixel Csillagjegyek, és az őket megtestesítő filmes boszik – Coloré

Csillagjegyek, és az őket megtestesítő filmes boszik

2023. 10. 15.

Most, hogy hivatalosan is elkezdődött a Halloween-szezon, ideje megismerkedni a popkultúra boszorkányaival, amelyik illik a csillagjegyükhöz.

Ki ne érezné egy-egy boszorkányos film kapcsán azt, hogy szinte teljesen azonosulni tud a fő karakterrel. Sokan imádták az eredeti Sabrina, a tiniboszorkány sorozatot, mások úgy érezték, őket formálja meg Nicole Kidman és Sandra Bullock az Átkozott boszorkákban, és nem kevesen rajongtak a Halliwell testvérekért a Bűbájos boszorkákban. Vajon a csillagjegyünk alapján tényleg volt okunk azt érezni, hogy ezek a varázslatos karakterek akár mi is lehetnénk?

Kos – Phoebe Halliwell

Lelkes természetük része a tüzes varázsnak. És bár a csillagjegy legfiatalabb testvéreként egy kissé naiv is, ez még mindig nem tompítja a mérhetetlen derűt, ami bennük van. Természetes születésű empaták, tele intuícióval, amely sokszor fárasztó számukra.

Bika – Bellatrix LeStrange

Lord Voldermort egyik leghűségesebb és legmegbízhatóbb támogatója lehetne ez a jegy, aminek képviselői hevesek és elég szadisták, ha kiváltják belőlük. Mindent megtesznek azért, hogy kielégítsék buja vágyaikat és olthatatlan vérszomjukat.

csillagjegy
Forrás: HBO Max

Rák – Sally Owens

Sandra Bullock karaktere illik rájuk. Minden, amire valaha vágynak, az egy normális élet, megértéssel és szeretettel. De könyörületes bosziként nem tudnak kibújni a bőrükből, ahogy másoknak ártani sem. Erős intuitív képességeik vannak, és ha nehezen is, de rájuk talál a szerelem.

Szűz – Hermione Granger

Ügyes és hihetetlenül jártas a mesterségében. Analitikus és szorgalmas, gyakran ismerik el briliáns stratégiájáért és lelkes megfigyelőkészségét. Olykor túlságosan kritikusnak tűnnek a Szüzek, de valószínűleg jó okkal. Hajlamos túlzottan felkészülni a legrosszabb forgatókönyvre, de azért törekednek a legjobbra. Ragaszkodnak a szabályokhoz, akárcsak a varázsló tanonc lány.

Mérleg – Fiona Goode

Az American Horror Story kovenének vezére, a zseniális Jessica Lang megformálásában. Hajlamosak a szélsőséges kedvesség és a könyörtelen ridegség között ingadozni. Bár a határozottság nem erősségük, a végletekig őrzik a szépséget, eleganciát és jó adag hiúság is szorult a Mérleg csillagjegyűekbe.

csillagjegy
Forrás: Disney+

Bak – Nancy Downs

A Bűvölet film boszi karaktere úgy tudott nézni, hogy az emberben a lélek is megfagyott. De a Bakokra Nancy elszántsága igaz különösen, mindent és bármit megtesznek, hogy javítsanak életükön, elérjék a céljaikat.

Borítókép forrása: Disney+

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-boszik/