Barion Pixel 6 csillagjegy és a hozzájuk tökéletesen passzoló Halloween-i figura – Coloré

6 csillagjegy és a hozzájuk tökéletesen passzoló Halloween-i figura

2023. 10. 11.

Töklámpás, denevér, csontváz, fekete macska és persze a gyilkos karakterek teljes arzenálja szóba jöhet, ha az ijesztgetés ünnepéről van szó. Vajon melyik csillagjegyhez, mi illik?

A Halloween közeledtével sokan jelmezinspirációt kereshetnek. Habár nálunk a Mindenszentek és a Halottak napja a hivatalos ünnep, már évek óta átvettük a halloweent, a figurákat, a dekorációkat, sőt, a Csokit vagy csalunk! szokását is. Bármi legyen is a rajongói viselkedésünk oka, nem árt tudni, a csillagjegy alapján ki a halloweeni ikonunk.

Kos – Chucky

Forrófejű és könyörtelen, amikor áldozatait üldözi, Chucky határozottan a Halloween világának Kosa. Bár talán nem ennyire vérszomjasak, a Kosok hihetetlenül ambiciózus és energikus személyiségek, akik imádnak versenyezni. Szemet szemért, mindent a győzelemért…egy Kosnak gyerekjáték a győzelem.

chucky
Forrás: Netflix

Bika – Jason Voorhees (Péntek 13.)

Erős hűségérzete adja meg, hogy Jason Voorhees lehet a Bika a Halloween-témájú karaktere. Az anyja iránti tagadhatatlan szeretete és a bosszúállás iránti vágya olyan a horror világában, mint a Bika előtt lebegtetett vörös posztó.

Rák – Norman Bates (Psycho)

A tápláló természetükről ismert Rákok is erős kötődést mutatnak szeretteikhez, akár csak Norman Bates. Páratlanul hűséges a Bates-motelhez és az anyjához, és persze nincs is semmi baj azzal, ha anyukád a példakép, csak ügyelj arra, hogy ne bolondulj meg érte.

Oroszlán – Pennywise

Melyik ikonikus karakter szól jobban a drámázásról és show-ról, mint a Pennywise? Az extravagáns bohócjelmezben élő démon nem evilági prezentációs érzékkel rendelkezik, amire az Oroszlánok is büszkék lehetnek. Ők is imádják, ha mindenki rájuk figyel, és szeretik megbűvölni a körülöttük lévőket.

Skorpió – Ideglelés

A Blair-with banya éppoly titokzatos és sötét, mint a Skorpió csillagjegyűek. Mindenki beszél róluk, de kevesen tudják tetten érni, miközben egyre csak szedik az áldozataikat.

Nyilas – Ghostface (Sikoly)

Kacér személyiségével, erős idealizmusával és azon képességével, hogy egyetlen szó nélkül elbűvöli áldozatait, Szellempofa a Nyilasok karizmatikusságát árasztja, miközben úgymond elvégzi a piszkos munkát.

Borítókép forrása: InterCom