Barion Pixel 3 csillagjegy, akik sosem bírnak a vérükkel – Coloré

3 csillagjegy, akik sosem bírnak a vérükkel

2022. 09. 15.

Miért van az, hogy bizonyos embereknél (csillagjegyeknél) nincs fókuszban a szex, és inkább intellektuális vonzalmat éreznek, míg másoknak állandóan az erotikán jár az eszük?

Aki már belekóstolt néhány párkapcsolatba, jó eséllyel megtapasztalhatta, hogy a partnereknek eltérő a szexuális étvágyuk. De vajon mi befolyásolja azt, hogy valaki már-már fehérmájú, esetleg kinky, azaz nyitott a furcsább szexuális dolgokra is?

Az asztrológia kutatói szerint van abban összefüggés, hogy ki milyen csillagzat alatt született. A tűz csillagjegyűekre általánosságban igaz, hogy mindenben impulzívabbak, ide értve az erotikát, a vágyat is, de a többi zodiákus között is akadnak jellemzően nagy étvágyú, mindig szexuális kihívásokat kereső jegyek. Íme a toplista!

Freestocks Y9mwkerhycu Unsplash
Forrás: Unsplash

Bika

A képzeletbeli rangsor dobogójának harmadik fokán a Bika csillagjegyűek állnak. Szeretnek lehengerlőek lenni, fitogtatják szexuális teljesítményüket és mindig nyitottak arra, hogy újabb és újabb egyedeket vonjanak a bűvkörükbe. A Bika jegyűek határozottak, tudják, mit akarnak és dominánsak az ágyban. Ritkán jellemző rájuk a megcsalás, ha kapcsolatban élnek, de a hiúságukat azért időről időre megtámogatják egy kis flörttel. A Bika nők szeretnek a középpontban lenni, és pont addig mennek el a kihívó viselkedésben, amíg az nem kártékony rájuk nézve. A jegy férfi szülöttei belemennek merészebb flörtökbe is, feszegetik a határokat, akár a szexuális fantáziájukat is megosztják másokkal, de eget rengető kalandokba inkább csak akkor mennek bele, ha szinglik.

Kos

A Kos csillagjegy az ezüstérmes a pezsgő vérű zodiákusok között. Tele van teremtő, kreatív energiával és ez a hálószobára is igaz. A Kos szeret új dolgokat kipróbálni, nyitott a kísérletezgetésre, és nem fél megmutatni önmagát vagy kinyilatkoztatni titkos vágyait. Ha megfelelő partnerre talál, akkor igényli a heti vagy akár napi rendszeres szexet, de ha épp nincs kivel, vagy netán egy csalódáson van túl, akkor a rengeteg energiáját másba fekteti, így a karrierjébe vagy álmai elérésébe. A Kos mestere annak, hogy a benne fortyogó szexuális energiákat átfordítsa alkotó tevékenységekbe.

Nyilas

Az abszolút No.1 a Nyilas, aki egy percig sem tud a bugyijába vagy gatyájában megmaradni. Folyamatosan fel akarja magára hívni a figyelmet, flörtöl, kacérkodik, valósággal megbabonázza a többi embert. A jegy szülöttei kissé nárcisztikusak, akár nagyot is mondanak a céljaik elérése érdekében. Nagyon könnyen megnyílnak mások felé, és könnyen megnyitnak másokat is. Szenvtelenül képesek a legmeredekebb szexuális dolgokról is úgy beszélgetni egy ismeretlen társaságban, mintha csak az időjárásról csevegnének. A Nyilas számára nem ismeretlen a megcsalás vagy az, hogy több vasat tartson a tűzbe. Zseniális szeretők, imádnak hódítani és azt, ha erotika tudásukkal lenyűgözhetik a partnerüket.

Borítókép forrása: Unsplash

Ezek a csillagjegyek igazi lelki társak

A lelki társ olyan személy, aki minden hibánk ellenére elfogad bennünket, de ezen túl érzi a rezdülésünket, a távolból is megérzi, ha szomorúak vagyunk, szinte telepatikusan van összekapcsolódva velünk, támogató és felvidít a legnehezebb helyzetekben is. Ha szeretnéd tudni, mely jegyek tartozni ide, akkor olvasd el a cikkünket!