Ezek a csillagjegyek igazi lelki társak

2022. 09. 08.

A csillagjegyek határozottan befolyásolják személyiségünket, temperamentumunkat. Ez pedig fontos tényező abban, hogy ki alkalmas arra, hogy a legközelebb kerüljön hozzánk.

Sokan azt gondolják, hogy a szerelmüknek kell a lelki társuknak lenni, pedig ez koránt sincs így. Ha valaki átélt már igazán mély barátságot, amilyeneket a filmekben is látni, amikor őrült, vidám kalandok, nagy utazások és együtt sírás-nevetés van terítéken, az tudja, hogy az, aki a legjobban passzol a lelkünkhöz, nemcsak szerelmi partner lehet.

A lelki társ olyan személy, aki minden hibánk ellenére elfogad bennünket, de ezen túl érzi a rezdülésünket, a távolból is megérzi, ha szomorúak vagyunk, szinte telepatikusan van összekapcsolódva velünk, támogató és felvidít a legnehezebb helyzetekben is. Ahogy a szerelemben, úgy a lelki társak kapcsolatában sincs persze kolbászból a kerítés, de az esetleges viták, nézeteltérések mindig megoldódnak, mert hihetetlen erős a kapocs a felek között. Lássuk, mely csillagjegyekből lehet a legjobb lelki társ páros!

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió és Kos

Nagyon érdekes párost alkotnak, hiszen a Kos tűz csillagjegy, míg a Skorpió víz csillagjegy, mégsem oltják ki egymást. Az elképesztően temperamentumos zodiákusok, igazi “partner in crime” kategóriát alkotnak. Együtt pimaszak, provokatívak, energikusak és mindig vidámak. Egy ilyen párossal nem ajánlott újat húzni, és tagjai tűzön-vízen keresztül mennek egymásért.

Szűz és Bak

A két csillagjegy nagyszerűen kiegészíti egymást, jó párost alkotnak barátságban és szerelemben is. Hosszú távon azért akadhatnak problémák közöttük, mert a Szűz hajlamos túlnőni a Bakon. Előbbi precíz, karrierista és maximalista, utóbbi pedig racionális, biztonsági játékos. Ha képesek empatikusan viseltetni egymással, akkor hosszú távon működőképes, kellemes lelki társak lesznek egymásnak.

Ikrek és Rák

A víz és a levegő találkozása. Mindkettő éltető elem, teremtő energiákkal. Az Ikrek nagyon impulzív, imád kommunikálni, mindenhez hozzá tud szólni, míg a Rák gondoskodó, kissé naív, és alázatos. Az ilyen emberek potenciális lelki társak, mert kiegészítik és erősítik egymást. Az Ikreknek oda kell figyelnie, hogy ne nyomja el a Rákot, és ha nem felejti el neki megköszönni, meghálálni a gondoskodását, akkor örökké partnerek maradnak.