Ezeknek a csillagjegyeknek a legerősebb a szexuális kisugárzása

2023. 02. 08.

A libidónk mellett a csillagjegyünk is befolyásolja az asztrológusok szerint, hogy mennyire dübörög bennünk a vágy, és hogyan teljesítünk a hálószobában.

Úgy tűnik, egyes csillagjegyek valószínűleg többet szexelnek, mint mások, egyszerűen azért, mert jobban vágynak rá. Más jegyek pedig arról ismertek, hogy felejthetetlen, forró és tüzes szexuális életet élnek, így partnereik mindig többre vágynak tőlük. Vajon, melyik jegyek a legtüzesebbek és kik a halvérűek?

szex, csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió

A dobogó legfelső fokainak egyikén a Skorpió csillagjegy áll – talán nem lepődik meg senki. Az állatöv szexjegyeként is ismert Skorpiókat nemiszerveik irányítják finoman szólva, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy nemcsak a verbalitásban szenvedélyesek vagy a bosszúban. Ez nem jelenti azt, hogy bárkivel ágyba bújnak, gyakran rendkívül válogatósak és magas követelményeket támasztanak. A partnernek meg kell felelnie szexuális és érzelmi intenzitásuknak ahhoz, hogy méltónak tekintsék őket. De akkor aztán mindent beleadnak.

Kos

A Mars a cselekvés és tűz bolygója, ami uralja a Kosokat. Így ők elég gyakran gondolnak a szexre. Libidójuk és szexuális vágyuk meglehetősen magas, mert cselekvés-orientált, szenvedélyes jelleműek. A szex ugyanolyan természetes számukra, mint a légzés, a Kossal való szex pedig felejthetetlen, forró és tüzes élmény, ami miatt partnereik többre és többre vágynak belőlük.

szex, csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika

A Bika csillagjegy a szenvedély és az ölelkezés nagykövete. A Vénusz, a szerelem bolygója uralma alatt a Bikák az érzéki szerelem és a romantika megszállottjai. Szexuális vágyuk szélsőséges időszakokon mehet keresztül – vagy egész éjszaka kitart, vagy egyszerűen csak kanalaznak és átlazulják az éjszakát.

Halak

A Halak szeretik a romantikus, mindent elsöprő szexuális és romantikus élményeket, amelyek segítenek egy kicsit elmenekülni a valóságból. Ha a szívük biztonságban érzi magát, egyesítik a testüket a másikéval, és hatalmas orgazmust képesek okozni. Valójában meglepő lehet szexuális fűtöttségük, mert kívülről olyan ártatlannak tűnnek, de a valóságban vadállatok lehetnek a hálószobában.

Borítókép forrása: Unsplash