2023 márciusa három csillagjegynek különösen szerencsés hónap lesz

2023. 03. 14.

A tavasz kezdete, egyre több napsütéssel, boldogsággal, új lehetőséggel. És különösen kecsegtető néhány csillagjegy számára a jósok szerint.

Egyesek számára a boldogság a személyes célok elérését jelenti, míg mások számára a szeretteivel töltött időt vagy új tapasztalatok és lehetőségek felfedezését, netán a szerelmet. Röviden, a szerencsés hónapot úgy határozhatjuk meg, mint egy olyan időszakot, amikor elégedettnek és boldognak érezzük magunkat életünk különböző területein. Lássuk, melyik csillagjegyeknek kedvez a március!

csillagjegy, szerencse
Forrás: Pexels

Nyilas

A Nyilas csillagjegyűeknek márciusban szerencséje lesz, ugyanis a Szaturnusz a Halak jegyében tartózkodik, és a jegy szülöttei felhasználhatják ennek a bolygónak az energiáját. Itt az ideje, hogy kövessék a sorsukhoz vezető utat, és megtegyék a szükséges lépéseket annak beteljesítéséhez, a Dharmájuk kibontakoztatásához. A márciusi hónap az igazi célok felfedezésének ideje a Nyilasok számára.

Bak

A március a legszerencsésebb hónap a Bakok számára 2023-ban. Ennek az az oka, hogy a Plútó márciusban végre elhagyja a Bakot, így az e jegy alatt születettek nyugodtabbnak és szabadabbnak érezhetik magukat. Letehetnek személyes terheket, új kapcsolatok felé nyithatnak, új szerelemre is találhatnak vagy karrierjükben állhat be változás.

Vízöntő

A Vízöntők számára 2023-ban a február és a március a legboldogabb időszak, két okból is: a Vénusz belép a neki megfelelő zónába, a Szaturnusz pedig végre elhagyja a Vízöntőt, és belép a Halak jegyébe. Lehetséges, hogy ezek a bolygóeltolódások nagy felfordulást okoznak a Vízöntők életében, de végül minden jól alakul. Az elmúlt évek kemény munkája véget ér, így a Vízöntő kevésbé érzi magát korlátozva. Romantikus kapcsolatok, karrierlehetőségek és utazások lehetségesek az elkövetkezendő hónapokban, egészen nyárig.

Borítókép forrása: Pexels