Barion Pixel Így bántják a különböző csillagjegyek azokat, akik a legközelebb állnak hozzájuk – Coloré

Így bántják a különböző csillagjegyek azokat, akik a legközelebb állnak hozzájuk

2023. 03. 07.

Aki nem fontos számunkra, azzal közönyösek vagyunk. Ám, aki igazán fontos, azt sokszor tudjuk megbántani. De ebben természetesen nagy szerepet játszik az is, milyen csillagjegyben születtünk.

Senki sem tökéletes. Valószínűleg ez a legnyilvánvalóbb – és egyben a legnehezebb – igazság, amit el kell fogadnunk az emberekkel és önmagunkkal kapcsolatban is. Előfordulhat, hogy akaratunk ellenére bántunk meg másokat, és még csak észre sem vesszük.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ezt ráadásul a hozzánk legközelebb állók szenvedik el a legtöbbször. Talán épp magunkkal nem vagyunk kibékülve, magunkat nem tudjuk elfogadni, amikor valakibe belekötünk. Az eltérő csillagjegyek más-más módon bántják meg környezetüket. Változni azonban mindig lehet, pláne, ha észrevesszük hibáinkat.

Kos

Nem igazán akar másokat bántani, de nem is nagyon törődik vele, ha akarata ellenére megtörténik. Hatalmas erőfeszítést igényel, hogy abbahagyja, amit csinál, és valóban megértse, milyen hatással van az másokra. A Kos vigyázzon, hogy ami a szívén, nem feltétlen kell, hogy a száján is kijöjjön.

Bika

Hajlamos a birtoklásra és mások bezárására, pedig elvei szerint ezt csak védelemből teszi, hogy kímélje szeretteit a kudarctól. Ezzel bánt másokat és fel kell fedeznie, hogy ha valamit szeretünk, azt szabaddá kell engednünk. Sőt, engedni kell, hogy mindenki a maga útját járja és szabadon hibázhasson.

Ikrek

Mivel egyszerre több személyiségű, hajlamos a ferdítésre. Természetes habitusa, hogy mindenkivel ki akar jönni, de az, amit diplomáciának vél, gyakran egyenes hazugság lesz. Legközelebb, amikor állást kell foglalnia, mondja ki, amit igazán gondol – és tartsa magát ehhez, függetlenül attól, hogy kivel beszél.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák

Kissé mártír és önfeláldozó csillagjegy, egyben azt bizonygatja, hogy őt nem lehet szeretni eléggé. Nos, ez a kisugárzás odavezet, hogy egy idő után nem is fog próbálkozni senki. Nagyszerű, hogy ilyen mélyen törődik másokkal, de nem várhatja el mindig ugyanazt az érzelmi intenzitást cserébe. A bűntudatkeltés pedig nem jó taktika.

Szűz

Lehet, hogy mindenkiben és minden helyzetben észreveszi a tökéletlenségeket, de ez nem jelenti azt, hogy mindig rá is kell mutatnia. Nagyszerű tanácsokat adnak, de nem kell minden észrevételt elmondani. Sőt, ha legközelebb úgy érzik, hogy kritizálniuk kell, inkább valami pozitívat mutassanak ki.

Borítókép forrása: Unsplash