Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy építi leginkább a jövőt a megfigyelések szerint – Coloré

Ez a 3 csillagjegy építi leginkább a jövőt a megfigyelések szerint

2023. 03. 02.

Az idő relatív, de minden embernek (csillagjegynek) megvan az időpreferenciája, vagyis az, hogy inkább a jelen pillanatot élvezi, a múltban él vagy tökéletes jövő fókuszú.

A múlton merengeni sokan szoktak, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ott is ragadtak. A múltból okulni kell, elengedni és a tapasztalatok alapján építeni a jövőt, élvezni az egyetlen létező síkot, a jelent. Míg a Bika, a Rák, a Bak és a Szűz a múltban élő csillagjegyek, addig a Kos, Skorpió, Mérleg, Nyilas és Oroszlán abszolút a jelenben szeretnek pezsegni. Bizonyos csillagjegyek pedig a jövő építésén dolgoznak fáradhatatlanul, akkor is, ha emiatt elmulasztják élvezni a jelent. Lássuk, kik azok:

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek természetüknél fogva jövőorientált jegy, mivel késztetést éreznek minden olyan lehetőséget feltárni, ami egy sikeres jövőhöz vezethet. Az állatöv körül gyorsan mozgó Merkúr uralma alatt az Ikrek hajlamosak az állandó változásokra és rugalmasságra. Intelligenciájuk és kreativitásuk kárba veszne, ha nem használnák fel a jövőn való gondolkodásra, felkészülésre. A jövőorientált Ikrek energikusak, tehetségesek és sokoldalúak. A kívánt jövő felépítéséhez az Ikreknek meg kell tanulniuk a fegyelmet és a tervhez való ragaszkodást, mivel elég impulzívak és hajlamosak cikázni.

Vízöntő

A kiszámíthatatlan Uránusz bolygó uralma alatt a Vízöntők értelmiségiek, újítók és irányadók, úgy gondolják, hogy ők jelentik a jövő alapját. A Vízöntők mindig látják a jövő lehetőségeit, és mivel rendkívül rugalmasak és könnyen alkalmazkodnak, mindig készen állnak arra, hogy cselekedeteiket és viselkedésüket a jelenben megváltoztassák, hogy hatékonyabban alakítsák a jövőt. A jövőre való extrém összpontosítás a Vízöntőket távolságtartónak és hidegnek tüntetheti fel mások számára, ami miatt értékes pillanatokat veszíthetnek el a jelenben, a társas interakciókban.

Halak

Bár nehéz megmondani, hogy a Halak melyik idővonalhoz tartozik igazán, mivel képesek átúszni az időn. A jegy szülöttei elsősorban a jövő felé hajlanak. Ezek az egyének könnyen eljuthatnak a legpozitívabb emlékeiktől a múltjuk legszerencsétlenebb eseményei közé, és nem engedik, hogy befolyásolják nézőpontjukat a jelenről. A Halak rendkívül fantáziadús és együttérző lények, akik hajlamosak a jövőről ábrándozni. A zodiákus képviselői olykor túlságosan aggódhatnak mások érzései miatt is, ami hatással lehet saját boldogságukra. Amikor kimerültek, a Halak energiát merítenek a jövőről való gondolkodásból.

Borítókép forrása: Unsplash