Barion Pixel Ezeket a csillagjegyeket tartjuk klasszikus értelemben a legintelligensebbnek – Coloré

Ezeket a csillagjegyeket tartjuk klasszikus értelemben a legintelligensebbnek

2023. 02. 12.

Az elemző elme vagy az alkotói hajlam az emberben annak a csillagjegynek köszönhető, amelyben született az asztrológusok szerint. Ha ismerjük egy személy csillagjegyét, dekódolhatjuk, hogy intelligens, kreatív, érzelmes vagy gondoskodó a fő vénája.

Minden csillagjegynek más-más vonása, erőssége és gyengesége van, így egyedi személyiséget alkotnak. Míg az Oroszlánokról köztudott, hogy rendkívül magabiztosak és védelmezők, addig a Skorpiók tettre készek és veszélyesek. Az Ikrek kreatívak, az Kosok pedig lobbanékonyak és makacsak. De melyik a legintelligensebb csillagjegy, amely szinte az összes kívánatos tulajdonságot magába foglalja egy férfi vagy nő képében?

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Amikor találkozunk ezekből a jegyekből származó emberekkel, érezhetjük, hogy mindig készen állnak a tények bemutatására, amelyekkel szinte megbabonáznak másokat. És még ha nem is okoskodnak a tényekkel és a tudással, a különböző típusú állatöv jelek különféle intelligenciát mutatnak. A legokosabb csillagjegyek nem feltétlenül néznek ki egyformán, mert különböző módon mutatkozik meg intelligenciájuk.

Vízöntő

A Vízöntő az egyik legintelligensebb csillagjegy, természetes értelmiségiek. Hideg fejük és gondolkodásuk van, köztudott, hogy racionálisan viselkednek, és elég innovatívak is tudnak lenni. A Vízöntő elég távolságtartó és biztos a döntéseiben. Emellett nagyon függetlenek, ezért intuitív módon azt választják, amit helyesnek vélnek. Az egyetlen hátrányuk az, hogy hajlamosak nagyon határozottan kifejezni saját nézeteiket, ezért mások számára arrogánsnak tűnhetnek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió

Valójában a legokosabb állatövi jegynek nevezhetők az összes közül. Ne tévesszen meg senkit a pókerarcuk vagy hűvös viselkedésük. Megkérdőjeleznek minden koncepciót és elméletet, és nem elégedettek, hacsak nem tudnak elegendő bizonyítékot kapcsolni az állításokhoz. Éleslátásúak, szeretnek elmélyülni egy koncepcióban, és csak akkor hajlandóak elfogadni a magyarázatot, ha meg vannak róla győződve. Természetes intellektuális kíváncsiságuk van, mindent tudni akarnak mindenről, ami érdekli őket. Rendkívül kritikus és kíváncsi elmék, hevesek, és ha belevágnak valamibe, mindent beleadnak.

Halak

Bölcs, és a lassú víz elvét követi. Előkelő helyet foglalnak el a legintelligensebb csillagjegyek között, mert magukba szívják az összes többi jegy vonásait, lévén az utolsók a körben. Natív intelligenciával rendelkeznek, valamint képesek átfogó perspektívát kapni bármiről. Ezért, akárcsak a Rákoknál, bennük is bízhatunk, hogy nagyon jó tanácsokat adnak. Nekik is nagyon jó az intuíciójuk, bár sajnos ők maguk nem követik ezt a saját életükben. A Halak kreatívak és intelligensek, de hajlamosak eltévedni az álmaikban.

Borítókép forrása: Unsplash