Barion Pixel Gondoltad volna? Ezek lennének a 12 csillagjegy karmikus leckéi – Coloré

Gondoltad volna? Ezek lennének a 12 csillagjegy karmikus leckéi

2023. 03. 03.

Az elmúlt évek sok olyan nehézséget hoztak, amelyek miatt elgondolkodhatunk: vajon ezt a karma miatt adta az univerzum? Esetleg a csillagjegyünknek van hozzá köze?

A karma az indiai szemlélet szerint nem más, mint maga az ok és okozat. Amilyen energiákat kibocsátunk tetteink által a világba, ugyanolyan előjellel fognak azok visszatérni hozzánk. Vannak, akik e szerint igyekeznek élni az életüket, míg mások fittyet hánynak rá. A new age spirituális asztrológusok szerint bizonyos karmikus leckék kötődnek az egyes csillagjegyekhez.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Kos

Gyors észjárása és tüzessége miatt hajlamos arra, hogy elvárja, az emberek ugyanolyan tempóban dolgozzanak, mint ő. Így intoleránsabb és kritikusabb önmagával és másokkal szemben is. Feladata: „Légy gyengéd, megértő és elfogadó magaddal és másokkal”

Bika

Hajlamos az igazságosság szemszögéből tevékenykedni, és gyakran elmulasztja mások értő meghallgatását. Feladata, hogy próbálja meg mások szemszögéből látni a dolgokat, mielőtt túl korán ítélkezik.

Ikrek

Megy élete áramlásával és mindig a szívét követi, ami jó, de emiatt hajlamos figyelmen kívül hagyni mások vágyait és érzelmeit. Jobban oda kell figyelnie másokra, illetve erősíteni az empátiáját.

Rák

A csillagjegy szülöttei olykor hajlamosak túlságosan kételkedni önmagukban, ami miatt sok lehetőséget kihagynak. Karmikus leckéjük az önbizalomra helyezni a hangsúlyt.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Bizalmi problémái vannak, mert vagy túlságosan bízik valakiben, vagy egyáltalán nem bízik. Az egója dönti el, és ez sokszor félrevezetheti. Fontos, hogy kiegyensúlyozza ezt és törekedjen ebben az észerűségre.

Szűz

Csak azért, mert valami megtörtént a múltban, nem fog feltétlen megismétlődni, hacsak nem hozza azt elméjével létre újra. A múlt rögzült lenyomatai megakadályozzák őket, hogy élvezzék a jelent és a jövőt. Ezen kell dolgozniuk, valamint elengedni a régi sérelmeket.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

Sok ötletük van, de önbizalomhiány miatt nem valósítják meg ezeket. Ebben az évben igyekezzenek becsatornázni kreatív energiáikat és bízni sikerességükben.

Skorpió

Feladatuk, hogy legyenek toleránsabbak szeretteikkel. Nem mindenki értheti meg, ahogyan egy Skorpió csillagjegyű hajlamos felfogni a helyzeteket és cselekedeteket. Nem csak a Skorpió útja és megoldása lehet célravezető.

Nyilas

A csillagjegy szülöttei hajlamosak túlhajszolni a munkát és karriert. Egyensúlyt kell teremteniük a magánélet és a szakmai élet között, különben boldogtalanok lesznek hosszú távon.

Bak

Legyen megbocsátó. Ha ragaszkodnak a haraghoz, sérelemhez, akkor csak megakadályozzák, hogy jobb minőségű kapcsolatokat építsenek ki az emberekkel.

Vízöntő

Nehezükre esik bizonyos dolgokat bent tartaniuk. Nem kell mindenkinek tudnia mindenről, ami a magánéletében és a szakmai életében történik, ezért oda kell figyelnie, hogy jövőbeni céljait, vágyait csak a megfelelő körrel osszák meg.

Halak

Szintén egy csillagjegy, amely olykor híján van az önértékelésnek. Tanuljon meg kiállni önmagáért anélkül, hogy bűntudatot érezne. El kell szakadnia mások ítéletétől, csak azért, mert a szívét akarja követni.

Borítókép forrása: Unsplash