Barion Pixel Vissza a múltba? 4 csillagjegy, akik képtelenek jövő fókuszúak lenni – Coloré

Vissza a múltba? 4 csillagjegy, akik képtelenek jövő fókuszúak lenni

2023. 03. 03.

Nem véletlen, hogy bizonyos emberek megkapják, hogy a múltban élnek. A csillagjegyünk ugyanis meghatározza, melyik idősíkban érezzük a legjobban magunkat.

Bár az idő relatív, így az, hogy a legtöbben hogyan érzékeljük az időt, egy informatív mutatója annak, hogyan kezeljük napi szükségleteinket, vágyainkat, feladatainkat és kihívásainkat.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Három fő időtávlat létezik: a múlt, a jelen és a jövő. Bár mindannyian szembesülünk mindhárom időperspektívával, mindannyiunknak más az időpreferenciája.

Rák

A Rák csillagjegy az egyik legérzékenyebb és legérzelmesebb zodiákus, aki hajlamos a múltban élni. Órákig tudnak mesélni a gyermekkorukról és a családjukról, és soha nem unatkoznak. A Rákok hálásak személyes élettörténetükért, és egyes tanulmányok szerint ez nagyban hozzájárulhat boldogságukhoz és általános jólétükhöz. Ugyanakkor a jegy szülöttei törődnek a jövővel is, de nem elég rugalmasak ahhoz, hogy potenciális kockázatot vállaljanak annak jobbá alakításában. Türelmesek és fegyelmezettek, de jövőbeni céljaikat is a múlt tapasztalásai alapján tűzik ki.

Bika

A csillagjegyet a Vénusz, a szerelem, a romantika, a szex, a szépség és a termékenység istennője uralja, ami arra készteti őket, hogy az időt romantikus, múltbeli értelemben érzékeljék. Nehezen tudnak továbblépni a múltból, mert nem szeretik a változásokat és ritkán lépnek ki a komfortzónájukból. Természetesen lenyűgözi őket a gazdagság, a szépség és a luxus, ezért szívesebben éreznek hálát a múltban szerzett pozitív élményeikért, mintsem hogy a jelenben keressenek új örömöket. Múltfelfogásuk erős értékrendet hoz életükbe, ami erősítheti önbecsülésüket, kreativitásukat.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz

Ők az időt a múlt szemszögéből érzékelik. A Merkúr uralma alatt a Szűz csillagjegy nem tehet mást, mint újra és újra visszamegy a múltba, amíg alaposan ki nem elemezte az egész helyzetet. Szeretik a mentális tisztaságot, és hajlamosak túl kritikusak lenni önmagukkal szemben. A jelen pillanatnak élni néha elsöprő érzés lehet számukra, mert azt inkább kötelezettségnek, mint lehetőségnek tekintik. A múltban elkövetett rossz tapasztalatokat és hibákat a Szüzek nehezen tudják elfelejteni, mivel ezek folyamatosan ismétlődnek a fejükben. Ez hajlamosabbá teszi őket az agresszióra, szorongásra és ez befolyásolhatja érzelmi stabilitásukat is. A jó oldala ennek az, hogy a Szüzek soha nem hagynak maguk mögött rendetlenséget, a múltbeli hibákat ki akarják javítani.

Bak

Általában nyugodtak, összeszedettek és türelmesek, de akárcsak a Szűz és a Bika, kiváló memóriával rendelkeznek, és emiatt erősen kötődnek a múlthoz, mivel azt a jövőjük elengedhetetlen részének tekintik. Időnként hajlamosak a negatív tapasztalatokra összpontosítani, különösen a kudarcokra, hibákra, melyek a múltban estek meg. A Bakok része a neheztelés is, régi sérelmeiket nehezen oldják fel.

Borítókép forrása: Unsplash