Barion Pixel A csillagjegyek és a tökéletes úti cél – Ezek a helyek lehetnek a befutóak – Coloré

A csillagjegyek és a tökéletes úti cél – Ezek a helyek lehetnek a befutóak

2023. 03. 08.

Van, akinek a tengerpart, másoknak a hegyi túrák, és akadnak, akiknek a városnézés jelenti a tökéletes vakációt. Vajon mennyire befolyásolja ezt csillagjegyünk, és hova érdemes bökni a térképen?

Mindannyiunknak megvan a saját elképzelése arról, hogyan is néz ki a tökéletes nyaralás. Míg néhányunk szívesebben lakik egy hangulatos szállodai szobában egy misztikus tengerparti városkában, mások inkább hegyvidéket választanak, ahol sziklákról ugrálhatnak le. A kalandozás belsőnk inspirálta cselekedet, és ezt az élményt teljes mértékben magunknak határozzuk meg. És mivel a csillagjegyünk rávilágít érdeklődésünkre, ösztöneire és vágyainkra, térképet tud adni az ideális úti célunk meghatározásához is.

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Olyan utazást szeretnek, amely megdobogtatja a szívük és feldobja az adrenalin szintjüket. Amire igazán vágynak, az egy felejthetetlen kaland. A Costa Rica-i dzsungelben való túrázás vagy a sziklamászás Yosemite misztikus birodalmában aktiválhatja a belső harcosukat. Szeretnék a siklóernyőzést az új-zélandi Queenstown kristályos óceánja felett, vagy kajakozni Svalbard fagyos sarkvidéki vizein. Vakmerő szívük a ketrecben búvárkodást is vállalná a híres fehér cápákkal a Guadalupe-szigeten.

csillagjegy, utazás
Forrás: Unsplash

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Az éjszakai élet és a múzeumok szerelmesei. Általában szívesebben választanak egy nyüzsgő várost, amely tele van szellemi energiával és autentikus kulturális kínálattal. Szeretnek haladni az áramlattal, és az adott város természetes lüktetése lesz az idegenvezetőjük. Úti céljuknak olyan városnak kell lennie, amely soha nem alszik. Ilyen lehet Firenze tudományos művészeti központja, vagy a németországi Berlin pezsgő éjszakai élete. Ha még nem barangolt a londoni macskaköveken, miközben korsókat emelgetett a hamisítatlan pubokban, akkor az is tökéletes desztináció. Vagy látogassák meg a Nightjar-t Shoreditch pezsgő kerületét, mert díszes és rendkívül eredeti koktéljaik megszégyenítik a többi bártendert.

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Ez a három csillagjegy a világ tetején való tartózkodást imádja, ezért egy hegyvidék mindent biztosít számukra, amire az elszánt föld jegyeknek szüksége lehet. Elszigetelődni, hátrahagyni a problémákat, megújulni. Felmászni a Machu Picchu tetejére, vagy síelni valahol Aspenben, Coloradóban vagy a Francia Alpokban. Jó úti cél lehet a téli Koppenhága vagy Strasburg karácsonyi vására is. Mivel ezek a csillagjegyek titokban gyakran arról álmodoznak, hogy királyok legyenek, minden okuk megvan arra, hogy kirándulást tervezzenek a németországi vagy bajorországi mesebeli paloták egyikébe.

csillagjegy, utazás
Forrás: Unsplash

Víz jegyek: Halak, Rák, Skorpió

High-tech metropolisz, némi luxus és romantikus kalandok. Felfedezők, kalandorok és mindig kezükben a technológia. Ideális hely számukra a szöuli Incheon repülőtér pillangórezervátuma, ahol újragondolhatják a légi utazással kapcsolatos teljes felfogásukat. Ha ellátogatnak Cupertinóba, és kanyarognak egy jót az Infiniti Loop-on az Apple központjában, az is örök emlék lesz nekik. És mivel Tokió mókás és különc divatvilága éppoly elbűvölő a számukra, mint a csúcstechnológiás bevásárlóközpontok és szállodai szobák, mindenképpen ez is legyen a következő úti céljaik között.

Borítókép forrása: Unsplash