Barion Pixel Ezek a csillagjegyek szeretnek leginkább a természetben lenni – Coloré

Ezek a csillagjegyek szeretnek leginkább a természetben lenni

2023. 02. 26.

Az igazi természetbarátok akkor érzik jól magukat, hogyha kint vannak, és élvezhetik a természet ölén eltöltött pillanatokat. Ez azonban nagyban függ a csillagjegyünktől.

A zöld csillagjegyek nagyra értékelik az Anyatermészetet, annak minden dicsőségét és teremtményét. Óvják, védik a környezetet, a növény- és állatvilágot, nem szennyezik feleslegesen a természetet. Az ilyen emberek másokat is buzdítanak a helyes attitűdre és gyermekeiknek is igyekeznek átadni ezt a szemléletet.

Az ilyen zodiákusokra jellemző, hogy határozott szószólói a környezet tisztán tartásának, a klímavédelemnek vagy épp az állatkísérletek ellen kampányolnak. Szeretnek a természet közelében lenni, és soha nem hagyják ki a lehetőséget, hogy festői helyre utazzanak, kiránduljanak, feltöltődjenek a napfény és a természet erői által.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák

Szeretik, ha a természet veszi körül őket, mert ez élénkíti kedvüket. Más emberré változnak, amikor a természet ölében tölthetnek időt, feltöltődnek gondoskodó energiákkal. A Rákok kreativitására, célkitűzéseire is remek hatással van a természet ereje. Egy kirándulás, túrázás után még nagyobb lelkesedéssel végzik óvó, gondoskodó feladataikat.

Bak

A csillagjegy szülöttei igazi vadon gyermekei, imádják a kempingezést, a sátrazást, nem riadnak meg az éjszaka hangjaitól vagy attól, hogy kevésbé komfortosan töltik az időt. Nekik egy jó szalonnasütés, tábortűz vagy egy kis elvonulás, a civilizációtól a legjobb szórakozás. Megtalálják a természetben rejlő kincseket, például az illóolajak vagy növények gyógyító erejét.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Kos

A heves természetű Kosok közül sokan szeretik kreatív energiáikat és buldózer szemléletüket a természet mellé állítani. Lelkes állatvédők, nem riadnak vissza a tüntetésektől, akár szabályt is szegnek, ha egy ártatlan élet forog kockán. A jó módú Kosok pedig szívesen adakoznak a természet- és környezetvédelem jegyében. A Kos kiváló vezetője lehet egy aktivista csoportnak vagy zöld pártnak.

Borítókép forrása: Unsplash